Facebook Pixel Μένουν οι υπογραφές!
| 2017-02-01 09:04:00

Μένουν οι υπογραφές!

Μένουν οι υπογραφές!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε μέχρι τελευταία στιγμή το σήριαλ της απόκτησης του Στάθη Ταυλαρίδη που κυριολεκτικά στο παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου είπε προφορικά το ΟΚ στην πρόταση του Αρη και ήρθε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιες διαφωνίες στο οικονομικό και σε επιμέρους όρους του συμβολαίου καθιστούσαν ως την τελευταία στιγμή αβέβαιη την αίσια έκβαση της υπόθεσης και μόνο μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές του παίκτη με την διοίκηση και τον Νίκο Αναστόπουλο, επήλθε συμφωνία.

Μένει βέβαια η συμφωνία αυτή να επισφραγιστεί σήμερα και εγγράφως ώστε να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις και αυτός ήταν ο λόγος που οι κίτρινοι ήταν χθες το βράδυ επιφυλακτικοί αφού έχουν καεί από τον χυλό...

Το γεγονός όμως ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήρθε χθες το βράδυ οδικώς με τα πράγματά του, δείχνει ότι πάμε για αίσιο τέλος στο σήριαλ και εκτός απροόπτου το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Η συμφωνία με τον Ταυλαρίδη είναι ως το τέλος της σεζόν με οψιόν και για την επόμενη.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags