Facebook Pixel Δεν θα αλλάξει πολλά o "Αναστό"...
| 2017-02-01 14:32:00

Δεν θα αλλάξει πολλά o "Αναστό"...

Δεν θα αλλάξει πολλά o "Αναστό"...

Η προετοιμασία του Αρη για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει τα τελικά του πλάνα για τον αυριανό επαναληπτικό.

Βάσει των χθεσινών δοκιμών, ο 59χρονος έδειξε ότι δεν θα αλλάξει πολλά, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας απέναντι στους «ερυθρόλευκους», προχωρώντας ενδεχομένως σε κάποιες επιπλέον αλλαγές.

Μία από αυτές δεν αποκλείεται να είναι στο τέρμα, όπου ο «Αναστό» χθες δοκίμασε τον Αναγνωστόπουλο και ενδεχομένως να του δώσει αύριο μία ευκαιρία. Στα μπακ, ο Τζανακάκης με τον Τσουμάνη θα είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν, με τον Σόουζα να είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός. Για την άλλη θέση προβάδισμα έχει ο Ιντζίδης, στη θέση του οποίου όμως χθες δοκιμάστηκε και ο Χαριτωνίδης.

Στα χαφ, ο Νέτο λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Ρόβα και έναν εκ των Ανάκογλου και Πίτου που διεκδικούν τη θέση του Τάτου, με τον Μακουτά να δοκιμάζεται επίσης στη μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση, η μία θέση αναμένεται να είναι του Ντούνη, με τους Μιλούνοβιτς-Μπαργκάν να διεκδικούν την άλλη και τον Καπνίδη να ξεκινάει στην κορυφή.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags