Facebook Pixel Μεγάλη ατάκα από τον Φανούρη για τον ΠΑΟΚ!
| 2017-02-02 10:18:00

Μεγάλη ατάκα από τον Φανούρη για τον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη ατάκα από τον Φανούρη για τον ΠΑΟΚ!

Δεν ξενερώνει με τίποτα αυτό το παιδί!

Οι δηλώσεις που έκανε στο paok24 και σχολίασε ότι θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!

«Εδώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου έχουν φερθεί πολύ καλά και ο σύλλογος και ο κόσμος. Φέτος όμως έχω παίξει πολύ λίγο, λίγα λεπτά, με βάση τα λεπτά που έπαιξα έβαλα αρκετά γκολ. Θα ήθελα να παίζω περισσότερο και να βάλω περισσότερα γκολ, για να μείνω εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να κάνει σημαντικά πράγματα, αλλά δεν έγινε αυτό και γι΄αυτό αποχωρώ».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς:  «Μιλήσαμε με τον προπονητή, του εξήγησα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση, ότι δεν είχα τα λεπτά που θα ήθελα. Εκείνος, όμως, είχε άλλους παίκτες ως προτεραιότητα, το κατανοώ αυτό και γι’ αυτό φεύγω ως δανεικός, για να παίξω σε άλλη ομάδα γιατί δεν θα είχα τον χρόνο που θα ήθελα.

Για να πω την αλήθεια, είμαι λίγο στενοχωρημένος που φεύγω, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου, έτσι τον νιώθω. Τώρα φεύγω για να βρω την διάρκεια που ψάχνω και θα δούμε το καλοκαίρι αν μπορέσω να γυρίσω για μια τρίτη θητεία στην ομάδα και να είναι όπως η πρώτη. Σίγουρα θα χαρώ να γυρίσω».

Για τις ευχές του στους συμπαίκτες του, ευελπιστώντας πως όλοι μαζί θα καταφέρουν να σηκώσουν φέτος το Κύπελλο: «Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα, η ομάδα είναι καλά, μακάρι να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Θα εύχομαι πάντα το καλύτερο για τους συμπαίκτες μου, έχω σπουδαία σχέση με όλους και πάντα θα εύχομαι τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags