Facebook Pixel Το θυμάστε αυτό για Κασάνο; Του ζητούσαν να γίνει πορνοστάρ με παρτενέρ... πολιτικό! (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-02 13:43:00

Το θυμάστε αυτό για Κασάνο; Του ζητούσαν να γίνει πορνοστάρ με παρτενέρ... πολιτικό! (ΦΩΤΟ)

Το θυμάστε αυτό για Κασάνο; Του ζητούσαν να γίνει πορνοστάρ με παρτενέρ... πολιτικό! (ΦΩΤΟ)

Ο Αντόνιο Κασάνο μπήκε ξαφνικά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και φυσικά για όσους τον γνωρίζουν, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλά εξωαγωνιστικά... καμώματα!

Ο 34χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες από την Σαμπντόρια, με την οποία την περσινή σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές με δύο γκολ και έξι ασίστ. 

Η περίπτωση του Ιταλού μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Παναθηναϊκό, που θα το προσπαθήσει, ξέροντας όμως πως είναι ατίθασος χαρακτήρας, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων.

Μάλιστα, με την είδηση του ενδιαφέροντος από πλευράς Πράσινων, θυμηθήκαμε μία από τις πιο πρόσφατες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Κασάνο, μια ιστορία που τον ήθελε να γίνεται... πορνοστάρ!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παραγωγός και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, Ρόκο Σιφρέντι, είχε κάνει πρόταση στον Κασάνο να συμμετάσχει σε "ροζ" ταινία με παρτενέρ μια πρώην πολιτικό την... Φιλομένα Μαστρομαρίνο!

«Θα είναι το Νο. 1 σε μία από τις ταινίες μου. Έχει πει πως πέρασαν από το πλευρό του 3000 γυναίκες, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα για αυτόν», είχε πει ο Σιφρέντι.

Φυσικά, ο Κασάνο δεν δέχτηκε ή τουλάχιστον δεν ξέρουμε ακόμα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags