Facebook Pixel Χαμός στην ΑΕΚ με Μπακασέτα και ...Μάνταλο – Τι θα κάνει ο Χιμένεθ - Φοβερή ανατροπή με "τελειωμένο"!
| 2017-02-02 23:45:00

Χαμός στην ΑΕΚ με Μπακασέτα και ...Μάνταλο – Τι θα κάνει ο Χιμένεθ - Φοβερή ανατροπή με "τελειωμένο"!

Χαμός στην ΑΕΚ με Μπακασέτα και ...Μάνταλο – Τι θα κάνει ο Χιμένεθ - Φοβερή ανατροπή με "τελειωμένο"!

Τι συμβαίνει στην Ένωση με τους δύο Έλληνες μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ποιο είναι το φοβερό δίλημμα που έχει ο Ισπανός προπονητής; O SportDog έχει το παρασκήνιο!

Το 6-0 κόντρα στον Λεβαδειακό και τα δύο γκολ του Αραούχο, στο ντεμπούτο του, άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό το κλίμα στην ΑΕΚ, καθώς πλέον ξεχάστηκαν τα στραβά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και και το σύνθημα που επικρατεί αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Πάντως, υπάρχουν και ένα-δύο "θέματα" που προέκυψαν από το τελευταίο ματς και τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα. Ήδη ακούγεται, για παράδειγμα, πως το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Ένωση ήταν χωρίς τον Μάνταλο και με τον Μπακασέτα για πρώτη φορά όχι συνδετικό κρίκο στο 4-2-3-1, αλλά σε ελεύθερο τελείως ρόλο μεταξύ των δυο αμυντικών χαφ και του φορ.

Η αλλαγή αυτή, βέβαια, οφείλεται και στον Μανόλο Χιμένεθ, που κατάλαβε πολύ γρήγορα πώς μπορεί να αξιοποιήσει το υλικό του και ότι ο "Μπάκα" μαζί με έναν κινητικό φορ (και όχι τον Πέκχαρτ) μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα. Δεν είναι υπερβολή δε, πως η τελευταία εμφάνιση του Μπακασέτα, δικαιολόγησε για ποιο λόγο πριν μερικούς μήνες έγινε ολόκληρο σήριαλ η μεταγραφή του στην Ένωση.

Έτσι, λοιπόν, με τον Αραούχο στην κορυφή να κάνει συνεχώς κινήσεις και τον "Μπάκα" ως ελεύθερο, η ΑΕΚ φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά, ωστόσο με αυτό το πλάνο γίνεται αντιληπτό ότι δε ...χωράει στην 11άδα ο Μάνταλος! Ο ηγέτης των "κιτρινόμαυρων" τα δύο τελευταία χρόνια, δυσκολεύεται πάρα πολύ να συνεργαστεί με τον Μπακασέτα, καθώς αν βρίσκονται μαζί στο γήπεδο, ένας εκ των δύο θα πρέπει να πάει στα πλάγια και να ...χαθεί. 
 

Τι θα κάνει, λοιπόν, ο Μανόλο; Θα ρισκάρει και με τους δύο στο γήπεδο ή θα διατηρήσει τον Μπακασέτα που έδειξε ότι πήρε τα πάνω του και θα αφήσει, για λίγο, στον πάγκο τον αρχηγό; Ίδωμεν...

Επίσης, άλλος ένας παίκτης που έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και βοήθησε σημαντικά, ώστε η ΑΕΚ να βγάλει ποιότητα στο χορτάρι και να ξεχάσει τις κακές μέρες, ήταν ο Βάργκας, ο οποίος θυμίζουμε ότι έμεινε …κατά λάθος. Στην Ένωση ήταν φανερό πως δεν τον υπολόγιζαν και ήταν θετικοί να τον παραχωρήσουν τον Γενάρη, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει, γιατί ήταν τραυματίας!

Ενδιαφέρον υπήρχε από πολλές ομάδες, ωστόσο λόγω και του ιστορικού του, δεν μπόρεσε να φέρει καλή πρόταση ούτε από τη Λατινική Αμερική. Τώρα, πάντως, που βρίσκει χώρο, μάλλον οι Κιτρινόμαυροι θα αναθεωρήσουν την άποψή τους και σίγουρα θα νιώθουν τυχεροί και ευτυχισμένοι που δεν έφυγε… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags