Facebook Pixel Απίστευτη καταγγελία Καρυπίδη: «Αυτός τους έβαλε να με κλέψουν...»!
| 2017-02-04 19:27:00

Απίστευτη καταγγελία Καρυπίδη: «Αυτός τους έβαλε να με κλέψουν...»!

Απίστευτη καταγγελία Καρυπίδη: «Αυτός τους έβαλε να με κλέψουν...»!

Ο πρόεδρος του Άρη, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως... αντίπαλός του (και στο ποδόσφαιρο!) έβαλε ανθρώπους να τον ληστέψουν!!!

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε με ανακοίνωση της η ΑΦΟΙ Καρυπίδη ΑΒΕΕ, με την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Αρης, να αναφέρει πως έπειτα από καταδίωξη των αστυνομικών αρχών τέσσερις άνδρες που ενεργώντας κατ’ εντολή των αδερφών Χάρη και Γιώργου Αρβανιτίδη διέρρηξαν κατάστημά της στην Κασσάνδρου στη Θεσσαλονίκη και έκλεψαν προϊόντα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε πως συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη των αστυνομικών αρχών τέσσερις άνδρες που ενεργώντας κατ’ εντολή των αδερφών Χάρη και Γιώργου Αρβανιτίδη διέρρηξαν κατάστημά μας στην Κασσάνδρου και έκλεψαν προϊόντα μεγάλης χρηματικής αξίας (απορρυπαντικά κ.α).

Πρόκειται για τον Μ.Π. (στενό συνεργάτη των Χάρη και Γιώργου Αρβανιτίδη), τους Μ., Σ. κι έναν ακόμη άνδρα (αλλοδαπό), αγνώστων λοιπών στοιχείων. Εναντίον τους κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και η εταιρεία μας θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags