Facebook Pixel Έκανε όλη την Τούμπα να παραμιλάει - Με μισό μάτι τον κοίταζαν αλλά τώρα πίνουν νερό στο όνομά του!
| 2017-02-05 14:30:00

Έκανε όλη την Τούμπα να παραμιλάει - Με μισό μάτι τον κοίταζαν αλλά τώρα πίνουν νερό στο όνομά του!

Έκανε όλη την Τούμπα να παραμιλάει - Με μισό μάτι τον κοίταζαν αλλά τώρα πίνουν νερό στο όνομά του!

Το καλοκαίρι οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες ούτε που ήθελαν να τον βλέπουν, ωστόσο τα πράγματα, πια, έχουν αλλάξει και γουστάρουν που είναι μόνιμα στην 11άδα της ομάδας!

Ο λόγος για τον Χοσέ Κρέσπο, που έχει κερδίσει τους πάντες στην Τούμπα με την προσφορά του στην ομάδα και τη γενικότερη εικόνα του στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο Ισπανός είναι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου του Βορρά, ούτε είναι τυχαίο πως προηγείται στην ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας τον μήνα Ιανουάριο.

Ο Κρέσπο είναι μέχρι στιγμής στην πρώτη θέση της προτίμησης των οπαδών του ΠΑΟΚ με ποσοστό 44%, ενώ ακολουθεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με 33% και ο Μάριν Λέοβατς με 23%, ενώ είναι ο στόπερ με τις περισσότερες συμμετοχές από το ξεκίνημα της χρονιάς, έχοντας αγωνιστεί σε 29 επίσημα παιχνίδια, αφήνοντας πίσω τον Βαρέλα που έχει αγωνιστεί σε 24 και τον Μαλεζά που έχει αγωνιστεί σε 18.

Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι "κουβαλά" ουκ ολίγες παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία. Αντιθέτως, ο Βαρέλα που ήρθε από τη Στεάουα αποτέλεσε την πιο δυνατή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στον επικοινωνιακό τομέα, και προοριζόταν να πάρει φανέλα βασικού ως στόπερ στο πλευρό του Τζαβέλλα.

Αντ' αυτού, ο Κρέσπο "ρίζωσε" στην ενδεκάδα και το μόνο που άλλαζε ανάλογα με το κάθε παιχνίδι και τις διαμορφωθείσες καταστάσεις ήταν ο παρτενέρ του.

Μάλιστα, ο Ισπανός έχει προσφέρει αγωνιζόμενος ακόμα και ως αριστερός μπακ σε ορισμένα ματς, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί και στο 3-5-2 που εφαρμόζει συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα ο Ίβιτς "κουμπώνοντας" ιδανικά δίπλα στους Μαλεζά και Βαρέλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags