Facebook Pixel Απίστευτη πρόταση στο Τριφύλλι για την επίθεση: Παλαίμαχος και «τρελοκομείο» που έκοψε ο ΠΑΟΚ!
| 2017-02-06 13:45:00

Απίστευτη πρόταση στο Τριφύλλι για την επίθεση: Παλαίμαχος και «τρελοκομείο» που έκοψε ο ΠΑΟΚ!

Απίστευτη πρόταση στο Τριφύλλι για την επίθεση: Παλαίμαχος και «τρελοκομείο» που έκοψε ο ΠΑΟΚ!

Τρελή περίπτωση φορ για τον Παναθηναϊκό! Ποιος στάικερ φέρεται να βρίσκεται στην πράσινη λίστα και ποιο είναι το ...απίθανο βιογραφικό του; Διάβασε με ένα "κλικ" εδώ!
 

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά των ελεύθερων παικτών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καθώς έχει λίγο χρόνο ακόμα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, την προσεχή Παρασκευή.

Ένα όνομα, λοιπόν, που ήρθε τελευταία στο προσκήνιο για τους Πράσινους είναι αυτό του Ελ Χαμντάουι, του Μαροκινού σέντερ φορ, που φέρεται να προτάθηκε στο Τριφύλλι.

Μιλάμε, βέβαια, για έναν παίκτη που δεν έκανε ποτέ την καριέρα που περίμενε, ενώ, πλέον, στα 32 του χρόνια, θεωρείται "ξοφλημένος", καθώς έχει να αγωνιστεί καιρό με επιτυχία σε υψηλό επίπεδο.

Ο διεθνής φορ έφτιαξε όνομα στο ολλανδικό πρωτάθλημα -όπου εύκολα ένας στοιχειωδώς καλός επιθετικός μπορεί να διακριθεί- και το 2012 έκανε τη ...μεταγραφής της ζωής του, πηγαίνοντας στη Φιορεντίνα.

Στην ιταλική ομάδα, όμως, δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του και από τον Γενάρη του 2014 οι ιθύνοντες των "βιόλα", μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού (πλέον στη Λέστερ), Εδουάρδο Μαθία, τον πρότειναν διαδοχικά στις καλές ελληνικές ομάδες.

Αρχικά, τον προωθούσαν ως "λαυράκι", ενώ για τρεις σερί μεταγραφικές περιόδους έφτασαν στο σημείο να τον ...χαρίζουν προκειμένου να τον "ξεφορτωθούν".

Μάλιστα, τελευταία προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2014, με την ιταλική ομάδα να πληρώνει το 70% του συμβολαίου του, χωρίς loan fee, αλλά στον Δικέφαλο ούτε που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του.

Από τότε έκανε μόλις τρία ματς, όλα σαν αλλαγή, στη Φιορεντίνα, προτού τον αφήσουν ελεύθερο τον Γενάρη του 2015, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ολλανδία και την Αλκμαάρ των χιλίων προβλημάτων, όπου ούτε εκεί δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να πάει στην Αραβία, απλά για να ...αυξήσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Παράλληλα, θεωρείται "τρελοκομείο" σαν χαρακτήρας, κάτι που, φυσικά, έπαιξε το ρόλο του για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά.

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό, θεωρείται δύσκολο -έως απίθανο- ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη να ασχοληθεί με μία τέτοια περίπτωση παίκτη που δεν έχει κίνητρα αλλά και τα προσόντα, πια, για να έρθει και να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags