Facebook Pixel Τεράστιος ρουφ ο Ράκιτιτς: "Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Μπαρτσελόνα"!
| 2017-02-07 15:36:00

Τεράστιος ρουφ ο Ράκιτιτς: "Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Μπαρτσελόνα"!

Τεράστιος ρουφ ο Ράκιτιτς: "Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Μπαρτσελόνα"!

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ιεροτελεστία στην οποία συμμετέχουν, πριν σμπαραλιάσουν οποιαδήποτε άμυνα;

Σε κάθε ταξίδι της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κλείνονται στον δικό τους κόσμο. Πίσω από κλειστές πόρτες και με πλήρη μυστικότητα, οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ καταστρώνουν τα σχέδιά τους για να... τρομοκρατήσουν ακόμα μία αμυντική γραμμή. Κανείς δεν ήξερε ποιο είναι το μεγάλο τους μυστικό, μέχρι που αποκάλυψε απροκάλυπτα ένας συμπαίκτης τους, ο Ιβάν Ράκιτιτς.

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ!!! Προς γενική απογοήτευση αρκετών, που θα περίμεναν κάποια εξειδικευμένη μέθοδο προετοιμασίας, όπως γιόγκα, ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσεις, κραβ μάγκα ή ο,τιδήποτε παρεμφερές, οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου χαλαρώνουν με το διάσημα παιδικό παιχνίδι. Το Ludo όπως το λένε στα ισπανικά, τον «Γκρινιάρη» που μεγάλωσε γενιές παιδιών στην Ελλάδα!

«Ολα ξεκίνησαν από την τελευταία χρονιά του Πεπ (Γκουαρντιόλα). Ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Μασεράνο και ο (τιμ μάνατζερ) Πέπε Κόστα είναι η μία ομάδα, εγώ, ο Ινιέστα, ο Μπουσκέτς κι ο Τζόρντι Αλμπα είανι η άλλη. Περνάμε καταπληκτικά και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το να φοράς τα ακουστικά σου και να απομονώνεσαι από τους συμπαίκτες σου στο αεροπλάνο. Τις προάλλες που πήγαμε στο Κατάρ, παίζαμε Ludo έξι συνεχόμενες ώρες» είπε ο Κροάτης μέσος που επίσης έριξε φως και σε άλλες άγνωστές πτυχές της ζωής των πολυεκατομμυριούχων άσων της «Μπάρτσα».

Νέα απογοήτευση για όσους περίμεναν να διαβάσουν αποκαλύψεις για πάρτι μέχρι πρωίας, άφθονη σαμπάνια Cristal, πισίνες και εντυπωσιακές γυναίκες με μπικίνι! «Ξέρω τί πιστεύει ο κόσμος για τη ζωή του ποδοσφαιριστή, ότι είναι μέσα στη χλιδή και άλλα τέτοια. Να σας πω τί έγινε πριν από λίγες ημέρες όταν ο Σουάρες με κάλεσε στο πάρτι που έκανε για τα 30α γενέθλιά του; Ακριβώς ό,τι θα γινόταν αν με καλούσε οποιοσδήποτε άλλος.

Του αγοράσαμε δώρο, καθήσαμε στο τραπέζι, φάγαμε, κουβεντιάσαμε, κάναμε την πλάκα μας και... τέλος! Η πλειοψηφία των παικτών της Μπάρσα, συμπεριλαμβάνομένου του Μέσι, του Σουάρες και εμού, είμαστε οικογενειάρχες και αποφεύγουμε τα πάρτι και τα κλαμπ» ήταν τα λόγια του 29χρονου μέσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags