Facebook Pixel Το σχόλιο Καρυπίδη για Τζιμπούρ και Αναστόπουλο!
| 2017-02-09 17:22:00

Το σχόλιο Καρυπίδη για Τζιμπούρ και Αναστόπουλο!

Το σχόλιο Καρυπίδη για Τζιμπούρ και Αναστόπουλο!

Ο πρόεδρος του Άρη μίλησε για το φλέγον θέμα του Αλγερινού φορ και το αν έχει μέλλον στην ομάδα αλλά και για τον τεχνικό του συλλόγου...

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. παρουσιάστηκε… κάθετος σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis", σχετικά με το μέλλον του 33χρονου φορ στο «Κλ. Βικελίδης», διαψεύδοντας κάθε σενάριο αποχώρησης.

«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ορισμένοι δημιούργησαν ζήτημα αποχώρησης του Ραφίκ. Ο ποδοσφαιριστής ήταν και θα παραμείνει παίκτης του Αρη. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα με την παρουσία του. Αυτή την περίοδο ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να επανέλθει στη δράση. Επικοινώνησα μαζί του, λέγοντάς του πως υπολογίζεται και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Τζεμπούρ είναι περιουσία της ομάδας και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε».

Και συνέχισε, αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο:

«Εκείνο που με απασχολεί είναι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Εάν αντιμετωπιστούμε, όπως πρέπει, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ερωτηθείς για το κεφάλαιο «διαιτησία», αλλά και το αν… τρίζει η καρέκλα του Νίκου Αναστόπουλου, υπογράμμισε:

«Τι φταίει ο Νίκος; Όταν κερδίζουμε είναι καλός κι όταν χάνουμε όχι; Ολοι προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον Αρη. Οσον αφορά τη διαιτησία, βλέπουμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο, αλλά δεν πιστεύω ότι στη Ριζούπολη θα έχουμε ανάλογη μεταχείριση, όπως στη Λαμία. Δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags