Facebook Pixel "Φωτιά" στη Λεωφόρο - "Πέσιμο" σε Μπεργκ - Πώς αντέδρασε ο Σουηδός!
| 2017-02-12 23:00:00

"Φωτιά" στη Λεωφόρο - "Πέσιμο" σε Μπεργκ - Πώς αντέδρασε ο Σουηδός!

"Φωτιά" στη Λεωφόρο - "Πέσιμο" σε Μπεργκ - Πώς αντέδρασε ο Σουηδός!

Τι συνέβη ανάμεσα σε άνθρωπο του Παναιτωλικού και τον σούπερ σταρ του Τριφυλλιού; Ποια ήταν η αντίδραση του παίκτη και ποιος ...έσβησε τη φωτιά; 

Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό να είχε πολύ πάθος, ωστόσο ήταν ένα σχετικά ήρεμο ματς χωρίς παρατράγουδα.

Πάντως, προς το τέλος του αγώνα κι ενώ οι Πράσινοι είχαν "καθαρίσει" το παιχνίδι, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον Μάκη Μπελεβώνη και τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων, φανερά εκνευρισμένος με τον Σουηδό άσο, του έκανε έντονες παρατηρήσεις εν ώρα αγώνα, ζητώντας του να σταματήσει να παίζει αντιαθλητικά, χρησιμοποιώντας τους αγκώνες του, περιστατικό που μετέδωσε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης ο ρεπόρτερ πάγκου για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο φορ του Τριφυλλιού αντιλήφθηκε τις φωνές του αντιπάλου και ρωτούσε τι ακριβώς ήθελε και ποιο ήταν το πρόβλημα που είχε μαζί του.

Τότε από τον "πράσινο" πάγκο κατάλαβαν τι συνέβαινε και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα ανέλαβαν δράση, καλώντας τον Μάκη Μπελεβώνη να ηρεμήσει και να σταματήσει να κάνει παρατηρήσεις στο δικό τους παίκτη.

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε από το συνδρομητικό κανάλι, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ήταν αυτός που από πλευράς του Παναθηναϊκού πλησίασε τον άνθρωπο του Παναιτωλικού και του ζήτησε να μην ασχολείται άλλο με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Κάπως έτσι έσβησε η ...φωτιά που πήγε να ανάψει στη Λεωφόρο, με τους δύο πρωταγωνιστές μη δίνουν άλλη συνέχεια στο συμβάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags