Facebook Pixel Άνω-κάτω Σουπερλιγκάτη ομάδα, ομιλία-φωτιά του προέδρου στους παίκτες!
| 2017-02-13 19:41:00

Άνω-κάτω Σουπερλιγκάτη ομάδα, ομιλία-φωτιά του προέδρου στους παίκτες!

Άνω-κάτω Σουπερλιγκάτη ομάδα, ομιλία-φωτιά του προέδρου στους παίκτες!

Σε ποια ομάδα πήγε σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας στην προπόνηση κι "έβαλε χέρι" στους παίκτες; "Μέχρι το τέλος της χρονιάς κρίνεστε όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση! Πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να παραμείνετε στην ομάδα και τη νέα σεζόν", είπε μεταξύ άλλων...

Ο Γιώργος Μποροβήλος λοιπόν μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο στον Αστέρα Τρίπολης, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

Με την ομάδα από τον Φεβρουάριο εκτός των στόχων που βάζει κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι όλοι θα κριθούν το επόμενο διάστημα, ενόψει της νέας χρονιάς, χωρίς κανέναν να εξαιρείται.

Ο Γιώργος Μποροβήλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του:

"Δεν μας ενδιαφέρει αν χάνει η ομάδα, αλλά το πώς χάνει. Δεν μπορούμε να βλέπουμε αδιάφορους παίκτες που δεν προσπαθούν και δεν ματώνουν τη φανέλα. Δεν γίνεται να βλέπουμε το πολύ καλό δείγμα της Τούμπας και αμέσως στα δύο επόμενα παιχνίδια να είστε τραγικοί και απαράδεκτοι.

Για πρώτη φορά μετά από μία πενταετία είμαστε εκτός των βασικών μας στόχων από τον Φεβρουάριο. Εκτός Ευρώπης και εκτός Κυπέλλου. Ταυτόχρονα έχουμε να ασχοληθούμε με τον εφιαλτικό στόχο για τον Αστέρα, αυτόν της παραμονής.

Σας θέτω όλους προ των ευθυνών σας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς κρίνεστε όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση! Πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να παραμείνετε στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Έχετε γεμίσει πίκρα τον κόσμο της ομάδας, της Τρίπολης, της Αρκαδίας. Φιλάθλους απ' όλη την Ελλάδα που δεν είναι Αστέρας, αλλά θαύμαζαν και συμπαθούσαν αυτή την ομάδα για όσα έχει πετύχει.

Δεν θα επιτρέψουμε να γκρεμίσετε όσα έχουμε χτίσει με τόσο κόπο!

Απογοητεύσατε τους ιδιοκτήτες της ομάδας που δίνουν τα πάντα γι' αυτήν. Αν δεν θέλετε να αλλάξετε αυτή την κατάσταση, να είστε σίγουροι ότι εμείς θα βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags