Facebook Pixel Αποφασισμένοι στον Ηρακλή!
| 2017-02-14 22:31:00

Αποφασισμένοι στον Ηρακλή!

Αποφασισμένοι στον Ηρακλή!

Ο Ζορζ Μοντέιρο ο οποίος πέτυχε χθες(13/2) το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ηρακλή, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Όσα είπε ο Ζορζ Μοντέιρο στον ArenaFM 89.4:

«Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μένα γιατί ήταν το πρώτο μου στον Ηρακλή . Ήμασταν πολύ δυνατοί, πολύ μαχητικοί , πολύ συμπαγής , δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά φτάσαμε πολύ κοντά να πάρουμε το παιχνίδι. Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα αλλά ο Ηρακλής έπρεπε να κερδίσει».

Θα αντέξει ο Ηρακλής; Θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία;

Δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από λάθη και συγκυρίες . Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, οι αντίπαλοι σκόραραν στο τέλος και στο παιχνίδι με την Λάρισα χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε το υλικό για να παραμείνουμε στην κατηγορία, δεν τα παρατάμε. Ο νέος προπονητής και όσοι ποδοσφαιριστές ήρθαν τον Ιανουάριο , δίνουν ποιότητα στην ομάδα και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Δεν τα παρατάμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με τα προβλήματα μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το αξίζει ο Ηρακλής και το αξίζουμε και εμείς και αν τα καταφέρουμε θα είναι μια μεγάλη επιβράβευση για όλους».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι ένας πολύ σκληρός και δυνατός αντίπαλος, έχουν μια συμπαγής ομάδα, με παίκτες που τρέχουν και παλεύουν πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν φυσικά και καλή ψυχολογία αφού έρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε να φτάσουμε στην νίκη , που θα είναι πολύ σημαντική για μας».

Ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος;

«Ο Ολυμπιακός, αυτό ήταν και το πιο δύσκολο παιχνίδι που παίξαμε. Τους τελευταίους μήνες ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να βρίσκονται εκεί ψηλά».

Το μήνυμα σου στο κόσμο της ομάδας: «Δεν τα παρατάμε και θα δώσουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία . Θέλω να τους ζητήσω και κάτι, να βάλουν την πίκρα που έχουν στην άκρη και να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουνε. Τους χρειαζόμαστε στις δύσκολες αυτές στιγμές και ελπίζω να επιστρέψουν όλοι στο Καυτατζόγλειο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags