Facebook Pixel Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Ίβιτς - Απόφαση - τρελό ρίσκο για ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν τον τελικό με Σάλκε!
| 2017-02-15 13:15:00

Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Ίβιτς - Απόφαση - τρελό ρίσκο για ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν τον τελικό με Σάλκε!

Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Ίβιτς - Απόφαση - τρελό ρίσκο για ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν τον τελικό με Σάλκε!

Κίνηση που θα συζητηθεί ετοιμάζει ο κόουτς του Δικεφάλου ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς στην Τούμπα! Θα του βγει ή μήπως θα αποδειχθεί μοιραία για τους «ασπρόμαυρους»;

Ένα 24ωρο απομένει για τη σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στην Τούμπα και ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται μπροστά σε ένα …τρίλλημα!

Αυτό αφορά το ποιον θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου του Βορρά. Τον Στέφανο Αθανασιάδη, που είναι ο πιο έμπειρος από τους τρεις επιθετικούς που έχει στη διάθεσή του, αλλά διανύει τη χειρότερη φάση της καριέρας του, τον άπειρο από μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια Ευθύμη Κουλούρη, που ούτε αυτός είναι φορμαρισμένος ή τον Γιάννη Μυστακίδη που δεν είναι, βέβαια, κεντρικός επιθετικός, αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει πετύχει τρία γκολ;

Το ρεπορτάζ από την Τούμπα λέει, πάντως, πως το φαβορί για να βρεθεί στην αρχική 11άδα, είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, όπως έγινε και χθες στην προπόνηση της ομάδας. Κι αυτό γιατί ο Βλάνταν Ίβιτς συνεχίζει να πιστεύει στις ικανότητες του Κλάους και είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να τον στηρίζει παρά τα …ομαδικά βέλη που δέχεται ο Έλληνας επιθετικός από μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ!

Τις τελευταίες ώρες πάντως, παρατηρείται μία προσπάθεια …τόνωσης του Αθανασιάδη από πολλούς οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά, που αν εξαιρεθεί το γκολ με πέναλτι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 11 Ιανουαρίου και το γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό στις 14 Δεκεμβρίου, που ο ΠΑΟΚ έκανε… περίπατο (7-0), έχει να σκοράρει από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία!

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Ίβιτς υπέρ του Αθανασιάδη, ασφαλώς και δεν είναι για το …θεαθήναι. Ο νεαρός προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως ο Κλάους χρειάζεται να "ξεμπουκώσει" για να πάρει μπρος και το παιχνίδι με τη Σάλκε προσφέρεται για ένα καλό …restart, ενώ είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις και το γεγονός πως είναι "μέσα" στις φάσεις στα περισσότερα παιχνίδια που τον χρησιμοποίησε.

Υπάρχει, βέβαια, και η άλλη όψη του νομίσματος, που λέει πως ο Αθανασιάδης δε θα έχει πολλές ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει εις βάρος του. Και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη πάντως, φάνηκε πως ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά και πως έχει χάσει το ένστικτο του σκόρερ που ήταν το …σήμα κατατεθέν του.

Θα εκμεταλλευτεί, λοιπόν, προς όφελός του ο Αθανασιάδης το γεγονός πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με τη Σάλκε; Το σίγουρο είναι πως εάν σκοράρει στο παιχνίδι της Τούμπας, οι "σύμμαχοί" του θα αυξηθούν και ο ίδιος θα πάρει πίσω μεγάλο μέρος της χαμένης του αυτοπεποίθησης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags