Facebook Pixel Τρελός ...τσακωμός ανάμεσα σε Σισοκό και Λεάλι!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-16 23:30:00

Τρελός ...τσακωμός ανάμεσα σε Σισοκό και Λεάλι!

Τρελός ...τσακωμός ανάμεσα σε Σισοκό και Λεάλι!

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες στο πρώτο ημίχρονο και γιατί "πλακώθηκαν";

Σε τέτοια παιχνίδια το πάθος ξεχειλίζει από τους ποδοσφαιριστές και είναι λογικό κάποιες φορές που τα νεύρα σπάνε οι αντιδράσεις να ξεφεύγουν ακόμα και μεταξύ συμπαικτών.

Κάτι τέτοιο συνέβη και ανάμεσα στους Σισοκό και Λεάλι, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Οσμάλινσπορ, όταν οι δύο παίκτες τσακώθηκαν εν ώρα αγώνα!

Σε μία θεωρητικά εύκολη φάση, ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού ήλεγχε την πορεία της μπάλας, καλούσε, όμως, τον τερματοφύλακά του να βγει από την εστία του για να καθαρίσει.

Ωστόσο, ο Ιταλός πορτιέρο δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά, δεν αντιλήφθηκε αμέσως τις προτροπές του συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να βγει κάπως καθυστερημένα στην μπάλα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Σισοκό.

Ο έμπειρος αμυντικός έκανε νοήματα στον τερματοφύλακά του για την ...κωλυσιεργία του, ωστόσο ο Ιταλός νευρίασε με την έντονη αντίδραση του συμπαίκτη του και άρχισε να του φωνάζει.

Μάλιστα, το σκηνικό έπιασε και η τηλεοπτική κάμερα, η οποία έδειξε σε κοντινό τον Λεάλι να είναι έξαλλος με τον μπακ των Ερυθρολεύκων.

Βέβαια, ήταν ένας εξ αποστάσεως διαπληκτισμός, καθαρά της στιγμής για τους δύο παίκτες και αμέσως έληξε, χωρίς, φυσικά να δοθεί άλλη συνέχεια.

Είναι, άλλωστε, απ΄ αυτά που συμβαίνουν πολύ συχνά στα παιχνίδια όταν η πίεση είναι μεγάλη και οι σφυγμοί δουλεύουν στα κόκκινα... 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απαράδεκτη ενέργεια από Καρντόσο! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags