Facebook Pixel Χαμός στη Βουλή με Τσακαλώτο-ΠΑΟΚ: Αν στη σουίτα Σαββίδη ήταν… δεξιός υπουργός τι θα γινόταν;
| 2017-02-17 13:50:00

Χαμός στη Βουλή με Τσακαλώτο-ΠΑΟΚ: Αν στη σουίτα Σαββίδη ήταν… δεξιός υπουργός τι θα γινόταν;

Χαμός στη Βουλή με Τσακαλώτο-ΠΑΟΚ: Αν στη σουίτα Σαββίδη ήταν… δεξιός υπουργός τι θα γινόταν;

Μέχρι τη Βουλή έφτασε η παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, με τους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Για την ακρίβεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθιξε την παρουσία του υπουργού Οικονομικών στη σουίτα του ομογενή επιχειρηματία, με τον πρωθυπουργό να κατηγορεί ουσιαστικά τον κ. Μητσοτάκη για μικροπολιτική, ενώ δε… δίστασε να χαρακτηρίσει τον κ. Τσακαλώτο «γκαντέμη» λόγω του 0-3!

Πάντως, για να τα λέμε όλα, η παρουσία του υπουργού στο πλευρό του κ. Σαββίδη, όντως προκάλεσε ερωτήματα.

Αυτό που σκέφτηκαν οι περισσότεροι και αναρωτήθηκαν μάλιστα στα social media, είναι το εξής: Αν στη θέση του υπουργού Οικονομικών, ήταν ο ομόλογός του μιας δεξιάς κυβέρνησης, τι θα γινόταν;

Ξέρετε τι θα γινόταν στα social και ίσως ακόμα και στα ίδια τα ΜΜΕ που το πέρασαν -τα περισσότερα- έτσι ασχολίαστο; Κόλαση θα γινόταν και έως… διαδηλώσεις ήμασταν ικανοί να κάναμε.

Προφανώς και ο κάθε πολιτικός έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ο κ. Τσακαλώτος μάλιστα έχει επανειλημμένα «αποδείξει» την ποδοσφαιρική του παιδεία με τις ανά τακτά διαστήματα αναφορές του στη Βουλή για τον ΠΑΟΚ, την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, όπως λέει ο λαός, η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά να φαίνεται κιόλας. Και ένας υπουργός αριστερής κυβέρνησης καλό θα είναι να βλέπει το δημοφιλέστερο άθλημα ανάμεσα στο λαό κι όχι στη σουίτα του οποιουδήποτε επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags