Facebook Pixel "Πέσιμο" από Άκη και Τάκη στον Φορτούνη - Καυτή ατάκα που θα κάνει ντόρο: "Παίζει σαν..."! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-18 13:30:00

"Πέσιμο" από Άκη και Τάκη στον Φορτούνη - Καυτή ατάκα που θα κάνει ντόρο: "Παίζει σαν..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πέσιμο" από Άκη και Τάκη στον Φορτούνη - Καυτή ατάκα που θα κάνει ντόρο: "Παίζει σαν..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι γεγονός ότι ο αρχηγός των πρωταθλητών δεν κάνει καλή σεζόν, ωστόσο αυτά που ειπώθηκαν στη Θύρα 7 για τον παίκτη, που "εκνευρίζει όλο το γήπεδο", θα συζητηθούν!

Δεν παίζει καλά, δεν του βγαίνει τίποτα στο γήπεδο και σίγουρα δεν είναι ο περσινός, πολύ καλός εαυτός του. Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μία εξαιρετικά μέτρια σεζόν, που ξεκίνησε έτσι από το καλοκαίρι, με τα πολλά προβλήματα που του δημιούργησαν τα συνεχή πειράματα του Βίκτορ πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και συνεχίστηκαν όμως, και με τον Μπέντο, καθώς δεν του δίνει τους απαραίτητους χώρους μέσα στο γήπεδο για να κινηθεί πιο ελεύθερα.

Ο "Φορτού", ο οποίος είχε αποδοκιμαστεί έντονα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο εντός έδρας ματς με την Αρούκα τον περασμένο Αύγουστο, είναι εμφανώς ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό και δείχνει να μην μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του φετινού Ολυμπιακού. Κάτι που εμφανώς έχει καταστρέψει την ψυχολογία του, αλλά και του δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος κάθε φορά που δεν του βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο.

Κόντρα στην Οσμάνλισπορ, την Πέμπτη, ήταν για μια ακόμα φορά φέτος κακός στο παιχνίδι του, χωρίς εμπνεύσεις, με αργές αντιδράσεις και με αρκετές ατομικές ενέργειες, που όχι μόνο δεν του βγήκαν, αλλά κατέστρεψαν ή άφησαν ημιτελείς όμορφες και σωστές κινήσεις των συμπαικτών του ώστε να πάρουν την μπάλα από τα πόδια του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του Ολυμπιακού εκνευρίστηκε ξανά μαζί του κι αυτό έγινε σαφές αρκετές φορές μέσα στο ματς όσο και στην αλλαγή του.

Χαρακτηριστικότερο όμως, είναι το μήνυμα που του απεύθυνε χθες η τηλεοπτική εκπομπή της "Θύρας 7", από την οποία έχει αποθεωθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

"Δεν πάει όπως πήγε πέρυσι, αλλά δεν είναι άχρηστος. Για αρχηγός του Ολυμπιακού παίζει σαν αδιάφορος και δεν είναι σε φόρμα. Εκνευρίστηκε μαζί του το γήπεδο, εκνεύρισε πολύ κόσμο και αν δεν το κατάλαβε, να το καταλάβει, γιατί παίζει στον Ολυμπιακό! Τον αγαπάμε και τον θέλουμε στην ομάδα μας, αλλά να είναι όπως πρέπει. Είναι καιρός να παίξει μπάλα, την μπάλα που ξέρει και θάμπωσε πέρυσι όλη την Ευρώπη. Υπάρχει δυσφορία του κόσμου για το παίξιμό του και για τη συμπεριφορά του πάνω στο παιχνίδι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει, θα είναι καλό για όλους στο σύλλογο. Δεν έχει πάει καλά, αλλά θα πάει στη συνέχεια, είναι παιχταράς και δεν είναι αδιάφορος, οπότε ας μην πούμε πολλά περισσότερα και ας μην τον καταστρέψουμε", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια που ακούστηκαν στην εκπομπή των "Θύρας 7" για τον Φορτούνη, έπειτα από αρκετά τηλεφωνήματα που υπήρξαν για την συνεχιζόμενα αποκαρδιωτική απόδοσή του.

Μία τοποθέτηση που σίγουρα δίνει το στίγμα για την άποψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε μεγάλη μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού για τον κορυφαίο Ελληνα μπαλαδόρο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή εντός συνόρων και ο οποίος, όμως, δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες τόσο με την εξαιρετική περσινή του απόδοση όσο και με το νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε νωρίς το καλοκαίρι...   

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για τον Φορτούνη μετά το 54:20 στο παρακάτω βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags