Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ!Σημαντική απουσία την τελευταία στιγμή στον Ολυμπιακό!
| 2017-02-18 15:12:00

ΕΚΤΑΚΤΟ!Σημαντική απουσία την τελευταία στιγμή στον Ολυμπιακό!

ΕΚΤΑΚΤΟ!Σημαντική απουσία την τελευταία στιγμή στον Ολυμπιακό!

Τραβάει... τα μαλλιά του ο Πάουλο Μπέντο με την ατυχία της τελευταίας στιγμής!Τι έγινε τελικά με τους αμφίβολους Φορτούνη και Ιντέγε;

Ο Ουίλσον Παρέδες τραυματίστηκε λοιπόν και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ κανονικά συμμετέχει ο Ιντέγε αλλά και ο Φορτούνης, όχι όμως και ο Ανσαριφάρντ. Εκτός είναι και οι Μάριν, Τσόρι, Καμπιάσο και Νικολάου. Επιστροφή για τον Ντα Κόστα σε 18άδα μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Αναλυτικά:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ. Απρόοπτες ήταν οι ενοχλήσεις του Παρέδες στο δεξιό γόνατο, μια μορφή τενοντίτιδας, η οποία ήταν αρκετή για να τον θέσει εκτός «μάχης». Ομοίως, δεν υπολογίζεται ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος έκανε και σήμερα θεραπεία.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, υπολογίζονται κανονικά -και πήραν θέση στην αποστολή- ο Μπράουν Ιντέγε, ο Ταρίκ Ελιουνούσι και ο Κώστας Φορτούνης. Αναλυτικά, λοιπόν, η 18άδα, την οποία ο κ. Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε, μετά το τέλος της προπόνησης: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags