Facebook Pixel Αυτός δικαίωσε τον Ουζουνίδη στην Τρίπολη - Γυρίζει το χαρτί με τέτοιες εμφανίσεις!
| 2017-02-19 00:11:00

Αυτός δικαίωσε τον Ουζουνίδη στην Τρίπολη - Γυρίζει το χαρτί με τέτοιες εμφανίσεις!

Αυτός δικαίωσε τον Ουζουνίδη στην Τρίπολη - Γυρίζει το χαρτί με τέτοιες εμφανίσεις!

Εν μέσω της θριαμβευτικής νίκης των Πρασίνων, υπήρξε ένας που… τη χάρηκε πιο πολύ! Διαβάστε στο θέμα του SportDog γιατί, αλλά και ποιες οι εξελίξεις στο πράσινο ρόστερ!

O Παναθηναϊκός πήρε πολύ μεγάλη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 5-0 αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι». Οι Πράσινοι δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και πήραν τα μέγιστα από τους περισσότερους δικούς τους παίκτες, κάτι που φανερώνεται από γεγονός ότι είχαν πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Σε μια τέτοια βραδιά, υστερήσαντες δεν υπήρχαν, αλλά όπως είναι λογικό, κάποιοι ξεχώρισαν περισσότερο από τους υπολοίπους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση με δυο ασίστ και αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε λίγο πριν το τέλος. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο κορυφαίος, αφού δεν έπιασε την απόδοση των Κλωναρίδη, Εμποκού και Μπεργκ, αλλά η αποψινή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση εδώ και καιρό.

Αυτό σαφώς και αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα. Όπως σας γράψαμε το πρωί, ο Μπουμάλ δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να συζητιέται μέχρι και το ενδεχόμενο παραχώρησής του το καλοκαίρι, εάν συνεχίσει έτσι. Απόψε ο Αφρικανός κέρδισε πόντους, ενώ παράλληλα δικαίωσε και τον προπονητή του. Ο Ουζουνίδης έχει δείξει ότι τον πιστεύει από την αρχή. Όπως έχει γραφτεί, ο Έλληνας τεχνικός του είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να τον ανεβάσει ψυχολογικά και τον άφησε στο αποψινό ματς μέχρι τέλους δίνοντάς του την ευκαιρία να σκοράρει.

Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν είναι και η αντίδραση του παίκτη μετά το γκολ του, καθώς έτρεξε «σφαίρα» στον προπονητή του και τον αγκάλιασε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags