Facebook Pixel Αρμαγεδδώνας Αλέφαντος: Αυτό είναι σκάνδαλο, θέλει να τους κόψει την μπάλα, τρελά πράγματα!
| 2017-02-20 11:15:00

Αρμαγεδδώνας Αλέφαντος: Αυτό είναι σκάνδαλο, θέλει να τους κόψει την μπάλα, τρελά πράγματα!

Αρμαγεδδώνας Αλέφαντος: Αυτό είναι σκάνδαλο, θέλει να τους κόψει την μπάλα, τρελά πράγματα!

Ένα ...ιστορικό ξέσπασμα από τον κορυφαίο τεχνικό μετά το χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός - «Δεν έχουν γίνει ξανά 7 χρόνια με Μαρινάκη ούτε πριν επί Κόκκαλη»!

Δυστυχώς η κατάσταση πάει όπως τη φοβόμουν και το προέβλεπα πριν το Κύπελλο, πριν την Ευρώπη και πριν τα ντέρμπι του β' γύρου. Ο Μπέντο τα έχει κάνει χάλια.

Έγινε κακό παιχνίδι, μάχες σώμα με σώμα περισσότερο, σκληρό παιχνίδι που το άφησε και ο διαιτητής να πέσουν κλωτσιές και τράκοι. Ο Ολυμπιακός δικαιούται να ζητάει ένα καθαρό πέναλτι. Η ομάδα όμως έχει πρόβλημα με τον προπονητή. Κακώς άφησε πάλι έξω παίκτες με προσωπικότητα, όπως ο Τσόρι, όπως ο Καμπιάσο, όπως ο Μαρίν και όπως ο Ανσαριφάρντ. Τους αφήνει εκτός 18άδας λες και θέλει να τους κόψει την μπάλα!

Ειδικά αυτό με τον Τσόρι και τον Ανσαριφάρντ είναι σκάνδαλο. Δεν έχεις άλλο δεκάρι, χτυπάει ο Φορτούνης ή είναι ντεφορμέ ο Φορτούνης ή είναι κουρασμένος ο Φορτούνης, τέλος. Και μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς, δεν σου κάνει καθόλου ο Καμπιάσο; Κόβεις την μπάλα στον Τσόρι, κόβεις την μπάλα και στον Καμπιάσο.

Και τι κακία είναι αυτή με τον Ανσαριφάρντ που τον ήθελαν και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, τους τον άρπαξε μέσα από τα χέρια ο Μαρινάκης, και έχεις βαλθεί εσύ να τον αχρηστεύσεις. Ένα άλογο κούρσας, έναν παίκτη που δεν έχει καμία σχέση με τα χάλια του Καρντόσο.

Και γιατί τον πήρες τον Καρντόσο στον πάγκο με την ΑΕΚ αντί του Ανσαριφάρντ; Ντρεπόσουν να τον βάλεις μέσα αλλαγή τον Καρντόσο! Έχανες 1-0, ήσουν απεγνωσμένος να ισοφαρίσεις, έκανες τρεις αλλαγές, αλλά τον Καρντόσο δεν τόλμησες να τον βάλεις!

Και είδαμε το απίστευτο, να στέλνεις για πολλά λεπτά τον Ντα Κόστα στην επίθεση! Τον Ντα Κόστα! Είδαμε να αποβάλλεται ο Μποτία και να βγάζεις έξω τον Φορτούνη για να βάλεις τον Ρέτσο. Αφού ήθελες σώνει και ντε έναν ακόμα σέντερ μπακ, γιατί μετά έστειλες τον Ντα Κόστα στην επίθεση; Ποιος είναι καλύτερος μπροστά, ο Ντα Κόστα ή ο Φορτούνης; Ποιος είναι καλύτερος μπροστά, ο Ντα Κόστα ή ο Καρντόσο; Τρελά πράγματα.

Έκοψες τον Ολυμπιακό στα δύο. Δεν ακούμπησαν την μπάλα τα παιδάκια που έβαλες για να σου γυρίσουν το ματς. Χάνεις 1-0 στο ΟΑΚΑ με τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ, και βάζεις μέσα τρία παιδάκια να σου γυρίσουν το ματς; Ανδρούτσο, Ρέτσο, Μανθάτη. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει στα 7 χρόνια που παίρνει ο Μαρινάκης το πρωτάθλημα και στα προηγούμενα χρόνια που το έπαιρνε ο Κόκκαλης. Εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό.

Και ακούστε τώρα διότι την ξέρω την ψυχολογία στο ποδόσφαιρο επί δεκαετίες. Όταν βλέπουν ο Λαμπρόπουλος και ο Κολοβέτσιος απέναντί τους τον Ανδρούτσο, τον Μανθάτη και τον Ρέτσο, ξέρετε τι λένε; "Σιγά μην μας πάρουνε το ματς αυτοί"! Και παίρνουν κουράγια, δεν κωλώνουν. Σε βλέπει έτσι ο Σιμόες και ο Γιόχανσον και λένε "τι μας λείπει εμάς σε σχέση με τους 18χρονους"!

Τι να πω πάντως και για τον Ιντέγε... Δεν υπάρχει σε 90 λεπτά μία ντρίμπλα του, μία μπούκα του, ένα σουτ. Ένα σουτ ρε. Δεν ακούμπησε μπάλα.

Το υλικό του Ολυμπιακού δεν είναι για να παίζει με την ΑΕΚ και να μη βγάζει μία ευκαιρία. Είναι θέμα προπονητή το χάλι αυτό. Και έρχονται κι άλλα δύσκολα ματς. Θα πάει με τα ίδια μυαλά στη Λεωφόρο ο Μπέντο; Θα πάει με τα ίδια μυαλά στην Τούμπα; Στην Τουρκία θα πάει τώρα έτσι πάλι; Στο Περιστέρι για τη ρεβάνς του Κυπέλλου; Και αν περάσεις τον Ατρόμητο, θα έχεις ντέρμπι μετά στο Κύπελλο. Μένουν πολλά δύσκολα ματς δηλαδή, θέλει μεγάλη προσοχή, η ομάδα είναι σε σταθερά πτωτική τροχιά. Δεν βάζει γκολ η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο, το είδαμε μέσα σε λίγες μέρες και με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη στο Κύπελλο, και με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη, και τώρα με την ΑΕΚ.

Λάθη στην άμυνα πάλι, ο Μποτία ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που έκανε η ΑΕΚ. Και έβλεπα τον Σιόβα στην Ισπανία τώρα από την τηλεόραση, πήγε σούπερ με τη Λεγκανές μέσα στο Καμπ Νου! Πολύ καλός ήταν απέναντι στην Μπαρτσελόνα η οποία είδε το χάρο με τα μάτια της, έφτυσε αίμα για να κερδίσει στο 90'. Δεν σου άρεσε και ο Σιόβας κύριε Μπέντο, τον σούταρες και αυτόν.

Δεν βλέπουμε τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα, δεν βλέπουμε συνδυασμούς, δεν βλέπουμε φάσεις. Ήταν τυχερός ο Μπέντο που στον πρώτο γύρο είχαν διαλυθεί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τέτοιο δραματικό α' γύρο από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ταυτοχρόνως δεν θυμάμαι ξανά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχαν και οι τρεις μαζί τα χάλια του αιώνα.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags