Facebook Pixel Θα τρελαθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού – Αυτός θα είναι ο αντι-Ιντέγιε - Το αποκάλυψε και ο Τσουκαλάς
| 2017-02-21 16:00:00

Θα τρελαθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού – Αυτός θα είναι ο αντι-Ιντέγιε - Το αποκάλυψε και ο Τσουκαλάς

Θα τρελαθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού – Αυτός θα είναι ο αντι-Ιντέγιε - Το αποκάλυψε και ο Τσουκαλάς

Ποιος προορίζεται από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για διόδοχος του Νιγηριανού και τι ειπώθηκε στη βραδινή εκπομπή της «Θύρας 7» για την πώληση του ξένου φορ στην Κίνα;

Μόνο ...μαύρα δεν τα βάφουν στον Ολυμπιακό για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Μπράουν Ιντέγε από τον Πειραιά, κάτι που έγινε σαφές και από όσα ειπώθηκαν στην οπαδική τηλεοπτική εκπομπή της «Θύρας 7».

Στο Λιμάνι υπάρχει πίστη ότι τώρα ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την καθιέρωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στις πρώτες επιλογές του Πάουλο Μπέντο, με τους οπαδούς, πάντως, να υπογραμμίζουν πως ο Ιρανός θα έχει τους επόμενους δύο μήνες τη δυνατότητα να δείξει αν πραγματικά αξίζει να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό, ώστε να έχει η διοίκηση ξεκάθαρη εικόνα για το τι να πράξει το ερχόμενο καλοκαίρι αναφορικά με τη θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας.

Δηλαδή, στο αν θα χρειαστεί έναν πρωτοκλασάτο σέντερ φορ ή αν θα πορευτεί με βασικό τον 26χρονο "μουντιαλικό" άσο, στον οποίο πάντως, στο Λιμάνι πιστεύουν πάρα πολύ και λένε ότι μπορεί να γίνει "νέος Μιλιβόγεβιτς" (φτηνή αγορά με υψηλή μεταπωλητική αξία).

Πάντως, όπως γίνεται σαφές από το κλίμα που επικρατεί στο Ρέντη, αλλά και στις τάξεις των οπαδών, ο Ανσαριφάρντ προορίζεται πλέον για να γίνει ο βασικός επιθετικός της ομάδας, αφήνοντας ξανά σε ρόλο αναπληρωματικού τον Οσκαρ Καρντόσο.

Στη δημοφιλέστατη οπαδική εκπομπή, ωστόσο, υπήρξε πλήρης κάλυψη στον Παραγουανό επιθετικό, καθώς ειπώθηκε σαφώς ότι δεν τροφοδοτείται σωστά και ότι είναι τεράστιο λάθος να αποδοκιμάζονται οι προσπάθειες του, όπως ασφαλώς και κάθε άλλου παίκτη της ομάδας (δείτε μετά το 1:06:00).



Για τον Ανσαριφάρντ, αξίζει να επισημανθεί ότι το μάτι του ...γυαλίζει για καθιέρωση στον Ολυμπιακό και προσπαθεί καθημερινά να δείξει στον Μπέντο ότι αξίζει περισσότερης προσεχής. Καθόλου τυχαία, πήγε τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για προπόνηση, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε ρεπό!

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι για το υπόλοιπο της σεζόν είναι υπερκαλυμμένοι στη θέση του σέντερ φορ με την παρουσία των Ανσαριφάρντ, Καρντόσο και ότι γίνεται πιο εύκολη η ζωή του Μπέντο όσον αφορά το θέμα του ροτέισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο: Αυτός "έδιωξε" τον Ιντέγιε - Σκάει και νέα αποχώρηση-βόμβα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags