Facebook Pixel Ιδού η φάση που ...σόκαρε τον Θαναηλάκη - Άρχισε live να μονολογεί – «Πω, πω, Χριστέ μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-23 22:45:00

Ιδού η φάση που ...σόκαρε τον Θαναηλάκη - Άρχισε live να μονολογεί – «Πω, πω, Χριστέ μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδού η φάση που ...σόκαρε τον Θαναηλάκη - Άρχισε live να μονολογεί – «Πω, πω, Χριστέ μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο σπίκερ στον αγώνα Οσμάνλισπορ - Ολυμπιακός! Τι είδε τη στιγμή που παιζόταν το ματς και τρελάθηκε; Φοβερή η αντίδραση πάνω στη μετάδοση!

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εντυπωσιακή πρόκριση, νικώντας την Οσμάνλισπορ στην έδρα της με 3-0, αποτέλεσμα που όχι μόνο ξενέρωσε τους Τούρκους, αλλά όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στα τελευταία λεπτά, τους εκνεύρισε κιόλας πάρα πολύ.

Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 92ου λεπτού, όταν ο Μπιφουμά πήγε πολύ δυνατά και έριξε κλωτσιά στον Ανσαριφάρντ που είχε την μπάλα στα πόδια του, ενώ ο Εντιαγέ που ήταν δίπλα και είδε τι συνέβη, τράβηξε τον Ιρανό να σηκωθεί και στη συνέχεια τον έσπρωξε με δύναμη!

Η φάση, φυσικά, έκανε έξαλλους τους Πειραιώτες. Ο Ντα Κόστα έτρεξε σφαίρα για να αρπάξει τον Μπιφουμά και να ζητήσει τον λόγο, κάτι που έκανε και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η κλωτσιά αυτή, όμως, εκνεύρισε μέχρι και τον ...Γιώργο Θαναηλάκη, ο οποίος κάνοντας τη μετάδοση για την Cosmote Tv, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχαν δει τα μάτια του και για ποιο λόγο ο Μπιφουμά έριξε την κλωτσιά!

Έτσι, λοιπόν, άρχισε να ...μονολογεί στη live μετάδοση και να λέει: "Πω, πω, Χριστέ μου, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να κάνει τέτοιο πράγμα. Ώρες, ώρες κολλάει το μυαλό…"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags