Facebook Pixel "Ψήνεται" μεγάλη επιστροφή στον Άρη!
| 2017-02-24 11:21:00

"Ψήνεται" μεγάλη επιστροφή στον Άρη!

"Ψήνεται" μεγάλη επιστροφή στον Άρη!

Αίσθηση θα προκαλέσει το όνομα που ακούγεται στην πιάτσα για "αντί-Αναστόπουλος" στον Άρη...

Οι δεδομένες δυσκολίες που εμφανίζουν οι επιλογές για τον αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου από την Ελλάδα, έχουν οδηγήσει τον Θοδωρή Καρυπίδη, στο να εξετάζει μία εναλλακτική επιλογή, από το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, του οποίου η επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σχεδόν τέσσερα χρόνια, μετά την πρώτη του θητεία, εξετάζεται σοβαρά από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο 48χρονος προπονητής, έχει προταθεί στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, που βλέπει με καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο, καθώς οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για τον Σέρβο, τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο σε πρώτη φάση.

Εξελίξεις πρόκειται να υπάρξουν εντός της ημέρας, καθώς θα ξεδιαλύνει το τοπίο, αναφορικά με τις επιλογές που θα αποκτήσουν το προβάδισμα για την αντικατάσταση της τεχνικής ηγεσίας του Άρη.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει να καθίσει σε πάγκο ομάδα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και αποχώρησε μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας στον πάγκο της Ανόρθωσης. Το πρώτο του πέρασμα από τον Άρη, μπορεί να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, από πλευράς συγκομιδής βαθμών, ωστόσο, είχε καταφέρει να “κερδίσει” παίκτες και κόσμο, οι οποίοι δυσανασχέτησαν μόλις αντικαταστάθηκε, τον Δεκέμβριο του 2013.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags