Facebook Pixel Πρόκριση και.. θέαμα θέλει ο Ντα Κόστα
| 2017-02-25 12:11:00

Πρόκριση και.. θέαμα θέλει ο Ντα Κόστα

Πρόκριση και.. θέαμα θέλει ο Ντα Κόστα

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ολυμπιακού στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, τονίζοντας για τις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας πως "θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας στους «16» του Europa League: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από το Champions League. Είχε κάνει μία καλή πορεία, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα νοκ-άουτ. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, αφού πριν από την Μπεσίκτας έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και μετά τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά ο Ολυμπιακός διαθέτει ρόστερ με βάθος και έχει μεγάλο δυναμικό, όσο εκείνοι που παίζουν βασικοί όσο και εκείνοι που προέρχονται από τον πάγκο. Θεωρώ πως θα γίνει ένα ροτέισον και από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το δυναμικό, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για το αν αποτελεί πρόκληση η πρόκριση στους «8» του Europa League: «Είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος να προχωρήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για εμάς αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε ένα καλό προβάδισμα στο πρωτάθλημα, το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια σε αυτό. Έχουμε και το Κύπελλο, όμως το Europa League είναι μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Μαρόκο που έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση της διοργάνωσης και δεν πέρασε στις λεπτομέρειες στους «4»: «Είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία, πρέπει κανείς να προσαρμοστεί στο αφρικανικό ποδόσφαιρο και είναι διαφορετικό το στιλ. Και εμείς με το Μαρόκο προετοιμαστήκαμε για να είμαστε όπως πρέπει στη διοργάνωση. Τα δώσαμε όλα και ήμασταν από τις καλύτερες ομάδες. Χάσαμε από μία αντεπίθεση, σε μία ανόητη φάση, και κάναμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήταν μία καλή στιγμή στην καριέρα μου και κάναμε μία πολύ καλή διοργάνωση. Ήμασταν πολύ μαχητικοί».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα: «Είναι μία ομάδα αρκετά σταθερή, που πάντα παλεύει για τα πλέι οφ, για εκείνους θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως εμείς δίνουμε ένα παιχνίδι Champions League και το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι και χρειάζεται να έχουμε σοβαρή αντιμετώπιση». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags