Facebook Pixel "Μπλόκο" με Ελευθερόπουλο και νέο... φαβορί!
| 2017-02-25 16:06:00

"Μπλόκο" με Ελευθερόπουλο και νέο... φαβορί!

"Μπλόκο" με Ελευθερόπουλο και νέο... φαβορί!

Ανατροπή δεδομένων για τον πάγκο του Αρη αφού ένα πρόβλημα του Ελευθερόπουλου με στον Αστέρα, τα φέρνει όλα τούμπα!Διαβάστε το ποιος είναι το Νο1 φαβορί!

Η μέχρι πριν από λίγες ώρες βεβαιότητα ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΡΗ έχει μετατραπεί σε αβεβαιότητα… ελέω Αστέρα Τρίπολης. Ενώ χθες το βράδυ οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει και η διοίκηση της ΠΑΕ άφηνε να εννοηθεί ότι ο 41χρονος τεχνικός θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Νίκου Αναστόπουλου, τις τελευταίες ώρες προέκυψε πρόβλημα καθώς δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με στον Αστέρα και ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία.

Ο ΑΡΗΣ όμως δεν έχει καθόλου χρόνο όπως του διαμήνυσε ο Θόδωρος Καρυπίδης και θέλει άμεσα νέο προπονητή. Η εναλλακτική ακούει στο όνομα Νίκος Κωστένογλου. Με τον 47χρονο τεχνικό έχει γίνει επαφή, είναι θετικός και αν μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ελευθερόπουλος δεν καταφέρει να απεγκλωβιστεί από το συμβόλαιό του με τον Αστέρα δεν αποκλείεται οι κίτρινοι να προχωρήσουν με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Κωστένογλου εργάστηκε τελευταία φορά στον Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 2014-15 (για 11 ματς στο ξεκίνημα) ενώ έχει δουλέψει σε Ανόρθωση, ΑΕΚ, Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags