Facebook Pixel Τρομερή ατάκα για την απόλυση Ρανιέρι - Αυτός ξεφτίλισε την διοίκηση της Λέστερ!
| 2017-02-26 20:02:00

Τρομερή ατάκα για την απόλυση Ρανιέρι - Αυτός ξεφτίλισε την διοίκηση της Λέστερ!

Τρομερή ατάκα για την απόλυση Ρανιέρι - Αυτός ξεφτίλισε την διοίκηση της Λέστερ!

Αυτή η δήλωση περιγράφει απόλυτα όσα μπορεί να νιώθει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ύστερα από την άδικη απόλυσή του από τον πάγκο της Λέστερ.

Πολλοί έχουν βγει να υπερασπιστούν τον Ιταλό τεχνικό μετά από την εξωφρενική απόφαση της Λέστερ να τον απολύσει, εννιά μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία, αλλά η δήλωση του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς περιγράφει με τον πιο ιδανικό τρόπο την κατάσταση.

Ο προπονητής της Τορίνο εξέφρασε την απόψή του για το θέμα Ρανιέρι, ξεφτιλίζοντας ουσιαστικά την διοίκηση των "αλεπούδων"!

Αναλυτικά όσα είπε:

"Για μένα είναι ντροπή. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μείνουν χωρίς προπονητή, να δούν πώς είναι. Αυτό που έγινε σε κάνει να καταλάβεις πως οι Άγγλοι ιταλοποιούνται.

Θεωρώ τον Κλάουντιο φίλο μου, ένα σπουδαίο άτομο και έναν μεγάλο προπονητή. Δεν του άξιζε αυτό που έγινε και δεν μου αρέσει καθόλου.

Θα έπρεπε να του κάνουν άγαλμα. Όταν απολύουν έναν προπονητή μετά από έναν τόσο εκκωφαντικό θρίαμβο, σε κάνουν να σκέφτεσαι.

Ο Τραπατόνι έλεγε πως οι προπονητές χωρίζονται σε δύο γκρουπ: εκείνους που είναι απολυμένοι και εκείνους που θα απολυθούν. Θα έλεγα ότι έχει δίκαιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags