Facebook Pixel Τα αλλάζει όλα ο Κωστένογλου!
| 2017-03-03 09:56:00

Τα αλλάζει όλα ο Κωστένογλου!

Τα αλλάζει όλα ο Κωστένογλου!

Οι πρώτες αυτές ημέρες στον Άρη προσφέρονται ώστε να βγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς του Νίκου Κωστένογλου. Ένα πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται και ο τομέας της τακτικής.

Στην έως τώρα προπονητική του καριέρα, ο 47χρονος τεχνικός έχει δείξει ότι είναι αρκετά ευέλικτος τακτικά, έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετά συστήματα. Στον ΑΡΗ όμως, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι, φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει πολλά.

Από τις δοκιμές αυτών των ημερών, φαίνεται ότι ο Κωστένογλου θα στηριχτεί στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3 με έναν «κόφτη» μπροστά από τα στόπερ και δύο εσωτερικούς μέσους. Δηλαδή τους σχηματισμούς πάνω στους οποίους δούλεψε η ομάδα το προηγούμενο διάστημα.

Προφανώς η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρόνος δεν υπάρχει και ενδεχόμενες αλλαγές θα μπερδέψουν παρά θα κάνουν καλό στην ομάδα. Συν το γεγονός ότι προσαρμόζεται και στις προδιαγραφές του ρόστερ. Απλά ο στόχος που έχει θέσει είναι ναι μεν να δουλέψει πάνω σε αυτά τα συστήματα, αλλά να διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες και να τα κάνει πιο αποτελεσματικά, δίνοντας συγκεκριμένες εντολές και ρόλους σε κάθε παίκτη.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags