03/03/17 - 14:43

Σοκαριστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τέλος ο Κουτσοκούμνης - Διαβάστε τι αποφάσισαν να γίνει μετά το Πάσχα!

Σοκαριστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τέλος ο Κουτσοκούμνης - Διαβάστε τι αποφάσισαν να γίνει μετά το Πάσχα!
53.066views

Σε αυτό το σημείο που έφτασαν τα πράγματα, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ΕΠΟ. Η είδηση ειδικά ότι υπήρχαν κρυφές κάμερες στα γραφεία της ομοσπονδίας και στην ΚΕΔ που κατέγραφαν τα πάντα, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ενώ αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για την αποπομπή του Παυσανία Παπανικολάου.

Στην ουσία η ΕΠΟ μετράει αντίστροφα για να περάσει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, στη νέα εποχή, ενώ η δράση της διοικούσας επιτροπής έχει τελειώσει.

Μάλιστα, δε θα χρειαστεί καν η παραίτηση Κουτσοκούμνη, όπως ζητήθηκε και χθες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Κύπριος παράγοντας αποτελεί στην πραγματικότητα ήδη παρελθόν και έχει δρομολογηθεί να αναλάβει άλλο πόστο στη ΦΙΦΑ.

Το μεγάλο θέμα, πλέον, λοιπόν, είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές της ομοσπονδίας, με τις πληροφορίες του SportDog να αναφέρουν ότι αυτό έχει αποφασισθεί να γίνει λίγες μέρες μετά το Πάσχα!

Έτσι, θα περάσουμε και επίσημα σε αλλαγή φρουράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που προμηνύεται, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ιδιαίτερα ...καυτή λόγω των συσχετισμένων που έχουν διαφοροποιηθεί ανάμεσα στα αφεντικά των τεσσάρων πιο ισχυρών ΠΑΕ.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ