Facebook Pixel Καυστικές ατάκες Τζέραρντ για τους παίκτες της Λέστερ: "Αυτό ήταν ασέβεια..."!
| 2017-03-06 12:48:00

Καυστικές ατάκες Τζέραρντ για τους παίκτες της Λέστερ: "Αυτό ήταν ασέβεια..."!

Καυστικές ατάκες Τζέραρντ για τους παίκτες της Λέστερ: "Αυτό ήταν ασέβεια..."!

Τρομερά εκνευρισμένος ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ μιλώντας για την κατάσταση στην Λέστερ μετά την φυγή του Κλαούντιο Ρανιέρι. Απίστευτες ατάκες για τους παίκτες

Ο παλαίμαχος πλέον άσος της Λίβερπουλ μίλησε στο "BT Sport" για την κατάσταση στις "αλεπούδες" και φάνηκε πολύ εκνευρισμένος για την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών της Λέστερ μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι.

«Θεωρώ ότι υπονόμευαν για μεγάλο διάστημα τον προπονητή τους. Το να δείχνεις χαρακτήρα, όρεξη και διάθεση για μάχη και για τη νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια, όσα δεν κάνανε δηλαδή σε προηγούμενες εμφανίσεις, νομίζω πως αποτελεί μεγάλη ένδειξη ασέβειας προς το πρόσωπο του Ρανιέρι για τα όσα τους έδωσε την περασμένη σεζόν.

Παίζεις για τον σύλλογο, το έμβλημα, και όχι απαραίτητα για τον προπονητή. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα γκρουπ παικτών μπορεί να αποφασίσει για το πότε θα ‘γυρίσει ο διακόπτης’. Δυο εβδομάδες πριν, κανένας εξ αυτών δεν έτρεχε, δεν προσπαθούσε, δεν πίεζε, δεν έπαιζε γενικά με τον τρόπο που το έκαναν πέρυσι», σχολίασε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags