Facebook Pixel Ανάλυση Τσάρλυ: Οι τρεις που έκαναν τη διαφορά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
| 2017-03-06 13:59:00

Ανάλυση Τσάρλυ: Οι τρεις που έκαναν τη διαφορά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ανάλυση Τσάρλυ: Οι τρεις που έκαναν τη διαφορά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός γνώρισε 3η συνεχόμενη ήττα για το πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει γκολ και για ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες, από δική του δημιουργία.

Ο Ιβιτς πήρε δύο αποφάσεις, χρησιμοποίησε στα αριστερά τον Κρέσπο αντί του Λέοβατς και τον Ουάρντα σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Είδαμε μία συντηρητική λειτουργία από τους ακραίους μπακ, δεν υπήρχαν πολλά ανεβάσματα από τους Κρέσπο, Μάτος. Ο Ιβιτς πάντως ήθελε να χτυπήσει η ομάδα του από τα άκρα με συνεργασίες στα δεξιά και τον Ενρίκε. Ο Ουάρντα έγερνε περισσότερο προς τα δεξιά, πολλές φορές άλλαζε θέσεις με τον Κάμπος και προσπάθησε με μεταξύ τους συνεργασίες να χτυπήσουν στην αδύναμη πλευρά του Ολυμπιακού.

Η προσπάθεια έγινε και ο ΠΑΟΚ πήρε επιθέσεις από τη συγκεκριμένη πλευρά στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, που όμως δεν τελείωσαν σωστά κυρίως επειδή λειτουργούσε τσαπατσούλικα όπως συνήθως ο Κάμπος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν σαν στόχο να πιέσουν στην προσπάθεια αρχικής ανάπτυξης τον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο πως οι Βαρέλα, Μαλεζάς δεν έχουν σίγουρη πρώτη πάσα και την απουσία του Κάνιας. Μέχρι το 15ο λεπτό είχαν δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ανσαριφάρντ, ειδικά η ευκαιρία στο 7ο λεπτό από το λάθος του Γλύκου τεράστια, αλλά και η τελευταία που δημιούργησε στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ αρχικά ισορρόπησε το παιχνίδι και όσο η μπάλα πήγαινε περισσότερο στα πόδια του Ενρίκε και ακούμπαγε στον Πρίγιοβιτς γινόταν και πιο απειλητικός.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβιτς από το 30ό λεπτό και μετά είχαν τον έλεγχο, κέρδιζαν μέτρα και ηρεμία. Και όταν ο ΠΑΟΚ έκανε επιθέσεις η αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού ήταν ευάλωτη. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, σε ένα στημένο η άμυνα του Ολυμπιακού δεν λειτούργησε και μία πολύ όμορφη πάσα του Τσίμιροτ άνοιξε την αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια ο Ενρίκε πάσαρε στον Πρίγιοβιτς που έκανε το 2-0.

Ο Πρίγιοβιτς πήρε όλες τις μάχες που έδωσε μέσα και έξω από την περιοχή από τους Ρέτσο, Μποτία, ο Ενρίκε έκανε τη διαφορά πάνω στον Φιγκέιρας και συνολικά ο Ουάρντα έκανε καλή δουλειά. Πολύ σημαντικός στο να κερδίσει την ηρεμία του μετά το 15ο λεπτό ήταν και ο Τσίμιροτ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από το 30ό λεπτό και κέρδισε δίκαια.

Πηγή: εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags