Facebook Pixel Ο Τσόρι "διώχνει" τον Μπέντο!Απίστευτη επίθεση στον Πορτογάλο!
| 2017-03-06 14:05:00

Ο Τσόρι "διώχνει" τον Μπέντο!Απίστευτη επίθεση στον Πορτογάλο!

Ο Τσόρι "διώχνει" τον Μπέντο!Απίστευτη επίθεση στον Πορτογάλο!

Με κείμενο του που πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram, o Αργεντινός άσος άσκησε δριμεία κριτική στον τεχνικό του Ολυμπιακού, βγάζοντας τον στη σέντρα!

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ως αρχηγός αυτής της ομάδας έχω εκπλαγεί με τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε μεγάλους παίκτες, με σπουδαία προσωπικότητα και ομολογώ ότι περίμενα ότι θα μας διατηρούσε όλους ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Είναι ώρα να πάρουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε μέσα μας και να μην ρίξουμε το φταίξιμο σε άλλους. Δεν μπορούμε να βάλουμε το "εγώ" πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος. Πρέπει να καταλάβουμε, να γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να τον υπερασπιστούμε όπως πρέπει.

Προσωπικά νιώθω εδώ και πολύ καιρό ενοχλημένος από το τι συμβαίνει, αλλά πίστευα ότι με πολλή δουλειά και υπομονή θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά δεν έγινε έτσι. Αγαπώ αυτό τον σύλλογο και πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα!" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags