Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Κυριάκος: "Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία και αποκατάσταση των σχέσεων με τον Μαρινάκη"
| 2017-03-06 15:37:00

Ξεκάθαρος ο Κυριάκος: "Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία και αποκατάσταση των σχέσεων με τον Μαρινάκη"

Ξεκάθαρος ο Κυριάκος: "Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία και αποκατάσταση των σχέσεων με τον Μαρινάκη"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" ξεδιάλυνε το τοπίο και απάντησε στη φημολογία που ξέσπασε μετά τις χθεσινοβραδινές τοποθετήσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Αποσπάσματα από όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη: Η πραγματικότητα είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης αναγκάστηκε να κάνει τις δηλώσεις γιατί είχαμε συζητήσει για τα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για αυτό το λόγο ξεκαθάρισε πως είναι μόνος του με βάση τις αρχές του.

Μίλαγε για συμμαχία πάνω σε αρχές και πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία - συμφωνία και αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Μαρινάκη. Αν από την πλευρά τους, μείωσαν τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον κύριο Σαββίδη, δεν αποδεικνύει πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη διαιτησία:

Εχουν προσωπική σχέση με τον κύριο Μελισσανίδη και το έχουν εκφράσει και οι δύο. Το παράπονο του Σαββίδη είναι από πέρσι, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κόστος. Από πέρσι μέχρι φέτος υπάρχει μεγάλη διαφορά, όχι όμως ακόμη τελειότητα. Είμαστε στην αρχή της διαδρομής και έχουμε μια κατεύθυνση της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου που είναι σε καλό δρόμο.

Μπορώ να μιλήσω για τον Ιβάν Σαββίδη ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θέλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη για αυτό και είπε το δικό μας.

Προσπαθεί να υποστηρίξει ηθικά και με τη βαρύτητα του ΠΑΟΚ τον Βαγγέλη Γραμμένο, έχω την εντύπωση πως το ίδιο θέλει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ιδανικό για τον Ιβάν Σαββίδη είναι ο κύριος Γραμμένος να είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ευρεία συναίνεση.

Είναι η υπαρκτή μια συμφωνία - συμμαχία με τον Μελισσανίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει σε νέα - φρέσκα πρόσωπα και άφθαρτα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις διοικήσεις της ΕΠΟ.

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:

Δεν χρειάζονται περισσότερο ερμηνεία. Ήταν ξεκάθαρες δηλώσεις! Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει με προσωπικό κόστος του Σαββίδη αλλά και της ομάδας να έχει μια στρατηγική και ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η μεγάλη προίκα του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν εκ του πονηρού δημοσίευμα με σκοπό την εικόνα και την φθορά του κυρίου Σαββίδη. Αυτά συζήτησε και βγήκε να μιλήσει. Δεν γίνονται συμμαχίες και συμφωνίες που δεν μπορούν να υπάρξουν. Αυτό μόνο κακό κάνουν στη στρατηγική που έχει ο ΠΑΟΚ.

Για το ποστάρισμα του Ολυμπιακού για τον πολιτισμό της Τούμπας:

Είναι άδικος ο τίτλος που πόσταρε ο Ολυμπιακός αμέσως μετά το ματς. Κατάλαβαν όλοι πως ήταν το πιο καλά οργανωμένο και ήσυχο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Δεν έγινε το παραμικρό και το παραδέχθηκαν και στον Ολυμπιακό. Στο πούλμαν έριξαν ένα κερί από μπαλκόνι σε κατοικημένη περιοχή. Η Αστυνομία ξέρει τι έγινε στη διαδρομή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags