Facebook Pixel Θρίλερ με Μπέντο; Τι γίνεται στο... χωρισμό, το εκρηκτικό κλίμα και η μελλοντική συνεργασία
| 2017-03-06 19:54:00

Θρίλερ με Μπέντο; Τι γίνεται στο... χωρισμό, το εκρηκτικό κλίμα και η μελλοντική συνεργασία

Θρίλερ με Μπέντο; Τι γίνεται στο... χωρισμό, το εκρηκτικό κλίμα και η μελλοντική συνεργασία

Δεν χώρισαν με καλό τρόπο οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο κόουτς. Το ρεπορτάζ από το Λιμάνι, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και τα πολλά νεύρα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και κυρίως μετά τις αιχμές του Πάουλο Μπέντο για τις αποχωρήσεις των παικτών των Γενάρη (Ομάρ, Ιντέγιε, Μιλιβόγεβιτς), ήρθε σήμερα η ανακοίνωση για το «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Στην επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών ωστόσο για το τέλος της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο κόουτς, δεν αναφέρεται εάν επρόκειτο για παραίτηση, απόλυση ή λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που κατάφερε να συγκεντρώσει ο SportDog από το Λιμάνι, το τοπίο σχετικά με τον Μπέντο παραμένει θολό, καθώς το συμβόλαιο του είχε διάρκεια μέχρι το 2018.

Οπότε, για να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να λάβει και την σχετική αποζημίωση, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως θα ολοκληρωθεί, καθώς το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, είναι… εκρηκτικό.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Μπέντο στην Τούμπα ήχησαν πολύ άσχημα στους ανθρώπους των Πρωταθλητών, οι οποίοι θεωρούν πως ήταν μεγάλο «φάουλ» από την πλευρά του Πορτογάλου, ενώ επίσης έμειναν… άφωνοι, όταν ενημερώθηκαν πως ο έμπειρος κόουτς δεν ήθελε να πάει στου Ρέντη για να αποχαιρετήσει σήμερα τους παίκτες του!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεταμένη, ο Πορτογάλος θεωρεί πως αδικήθηκε και έχει «πάρει ανάποδες», ωστόσο δεν αποκλείεται όταν ηρεμήσει και ξανασκεφτεί τα δεδομένα, να αλλάξει στάση για χάρη των μελλοντικών σχέσεων…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags