Facebook Pixel Όταν ο σερ Άλεξ ρωτούσε: "Who is Giourkas?"!
| 2017-03-07 10:07:00

Όταν ο σερ Άλεξ ρωτούσε: "Who is Giourkas?"!

Όταν ο σερ Άλεξ ρωτούσε: "Who is Giourkas?"!

Πέρασαν κιόλας 16 χρόνια, όταν σαν σήμερα το 2001 ο Παναθηναϊκός έπαιρνε ισοπαλία (1-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ, με τον 20χρονο τότε Γιούρκα Σεϊταρίδη να σκοράρει!

Πρώτη συμμετοχή στο Champions League για έναν παίκτη που μία ημέρα πριν, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, δημιούργησε την... απορία στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Who is Giourkas?» αναρωτήθηκε ο Σκωτσέζος κόουτς και ο πιτσιρικάς με το τριφύλλι στο στήθος φρόντισε να του απαντήσει το επόμενο βράδυ στο ΟΑΚΑ!

Στο 24` έπειτα από μία κούρσα από τα δεξιά, ο Γιούρκας έκανε... χαζό τον Σιλβέστρ και τον ανάγκασε να τον «κλαδέψει» πριν μπει στη μεγάλη περιοχή. Ο Καραγκούνης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Γιορκ απομάκρυνε με το κεφάλι, εκεί όμως ήταν ο Γιούρκας που στόπαρε και -χωρίς να το πολυσκεφτεί- όπλισε και σούταρε στη δεξιά γωνία του Φαμπιάν Μπαρτέζ για το 1-0.

Ο Σκόουλς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1, ενώ προηγουμένως Μπόατενγκ και Μπασινάς είχαν χάσει κραυγαλέες ευκαιρίες για το 2-0.

Παναθηναϊκός (Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Ολιβάρες, Χένρικσεν, Γκούμας, Φύσσας, Μπασινάς (85' Φλίπσεν), Καραγκούνης, Μπόατενγκ, Βλάοβιτς (59' Γκαλέτο), Λυμπερόπουλος (66' Βαζέχα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Μπαρτέζ, Γκάρι Νέβιλ, Σταμ, Μπράουν, Σιλβέστρ (64' Τσάντγουικ), Φιλ Νέβιλ (78' Σέριγχαμ), Σκόουλς, Ρόι Κιν, Μπέκαμ, Άντι Κόουλ (78' Σόλσκιερ), Γιορκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags