Facebook Pixel "Ό,τι και να κάνουν ο Άρης θα ανέβει!"
| 2017-03-07 15:40:00

"Ό,τι και να κάνουν ο Άρης θα ανέβει!"

"Ό,τι και να κάνουν ο Άρης θα ανέβει!"

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Ηρακλής Νύκταρης και αναφέρθηκε στη διαιτησία του Τζήλου στο παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Άρη, αλλά και γενικότερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος οι «κιτρινόμαυροι» με τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διαιτησία του Τζήλου στο Αιγίνιο:
«Το ξέραμε πως θα υπήρχε πρόβλημα με τον Τζήλο γι’ αυτό και πήγαμε στην Αθήνα. Ενημερώσαμε πως θα γίνουν αυτά που έγιναν και δυστυχώς δικαιωθήκαμε».

Για το τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος προκειμένου να προστατευτεί ο Άρης από την διαιτησία: «Πήρα τα μέτρα μου. Αυτοί οι διαιτητές δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν τον Άρη. Δεν θα ξαναπαίξει τον Άρη ο Τζήλος. Είχα ενημερώσει από το καλοκαίρι τον Καρυπίδη για το τι εστί Β’ Εθνική. Του έλεγα ότι πρέπει να προσέχει. Αν δεν ξέρεις την κατηγορία θα σε φάνε. Τώρα καταλαβαίνει τι είναι η Β’ Εθνική. Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν τους ανθρώπους τους. Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα χωρίς προστασία».

Για το αν προτίθεται να κάνει καταγγελίες στη δικαιοσύνη: «Δεν θα πάω στους εισαγγελείς, ούτε πιστεύω ότι θα πάει και ο Καρυπίδης».

Για το αν ο Άρης είναι στοχοποιημένος: «Άλλο να αδικηθείς από ένα λάθος κι άλλο εσκεμμένα. Δεν θέλουν τον Άρη στην Super League. Τον φοβούνται. Ότι και να κάνουν, όμως, ο Άρης θα ανεβεί».

Για το αν μπορεί ο Άρης να καλύψει το χαμένο έδαφος: «Αν στο Χαριλάου παραμείνει αήττητος θα ανεβεί. Θα χάσουν βαθμούς και οι άλλοι. Δεν γίνεται να μην χάσουν. Πρώτα από όλα παίζουν μεταξύ τους, ενώ έχουν παιχνίδια με ΟΦΗ, Τρίκαλα, Αγροτικό. Και τους δύο τους έχει ο Άρης στο Χαριλάου. Αν τους κερδίσει και τους δύο θα ανεβεί».

Για το πώς μπορεί ο Άρης να προστατευτεί από τις κακές διαιτησίες: «Δύο εβδομάδες είμαστε στην Αθήνα γι’ αυτόν λόγο. Ξέρουμε πως υπάρχει πρόβλημα. Αυτά που έπρεπε να κάνω τα έκανα, και εγώ και ο Θόδωρος. Τους προειδοποίησα και ότι τους είπα βγήκε. Απαίτησα να μην ξαναπαίξουν τον Άρη. Δεν θέλω να πω ονόματα. Πρέπει ο Άρης να προστατευτεί και να προχωρήσει. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα ξέρουν τι γίνεται».

Για τον Κωστένογλου: «Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά βλέπω πως είναι καλά. Το θέμα είναι πως μετά το 65’ η ομάδα κάθεται. Αυτό πρέπει να φτιάξουμε. Και με τον Αιγινιακό το ίδιο συνέβη. Δεν ξέρω ποιος φταίει γι’ αυτό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags