Facebook Pixel Οριστική εξέλιξη για Νταμπίζα - Τι συμβαίνει στην καριέρα του;
| 2017-03-08 13:51:00

Οριστική εξέλιξη για Νταμπίζα - Τι συμβαίνει στην καριέρα του;

Οριστική εξέλιξη για Νταμπίζα - Τι συμβαίνει στην καριέρα του;

Το έμαθες;

Η νέα ήττα, στο ντέρμπι από τον ΑΠΟΕΛ (2-1), προκαλεί ραγδαίες εξελίξεις στην Ομόνοια. Για τον σκοπό αυτό το διοικητικό συμβούλιο της κυπριακής ομάδας συνεδρίασε εκτάκτως και οι όποιες αποφάσεις του αναμένεται να γνωστοποιηθούν σήμερα. Από πλευράς μελών του Δ.Σ. τεράστιες ευθύνες καταλογίζονται και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα.

Ο Έλληνας παράγοντας είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν κατάφερε να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του νησιού η διοίκηση της Ομόνοιας αναμένεται ν' ανακοινώσει σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τον Νταμπίζα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Τζιωνής.

Το αφεντικό των «πρασίνων» επιβεβαίωσε σήμερα πως είναι θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας με τον Νταμπίζα: «Θέλω να εξάρω τον επαγγελματισμό και τον σωστό τρόπο της συμπεριφοράς του. Καταλήξαμε σε όλα τα ζητήματα για να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Καταλήξαμε σε μια συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags