Facebook Pixel ΧΑΟΣ στον Ηρακλή! Να `ταν μόνο ο Χαντί...
| 2017-03-08 17:21:00

ΧΑΟΣ στον Ηρακλή! Να `ταν μόνο ο Χαντί...

ΧΑΟΣ στον Ηρακλή! Να `ταν μόνο ο Χαντί...

Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στον "Γηραιό", καθώς πλέον η θηλιά των οικονομικών προβλημάτων όλο και σφίγγει... Ορατή και πάλι η αφαίρεση βαθμών!

Η κατάσταση που επικρατεί στη Μίκρα παραμένει τραγική. Κανείς εκ των «διοικούντων» δεν ασχολείται, λεφτά δεν υπάρχουν και σιγά-σιγά έρχονται και τα… ωραία! Αυτά δηλαδή που δημιούργησε η διοίκηση του Καναδού με τον Καγιούλη!

Η αρχή έγινε σήμερα με τον Χαντί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δε βρήκαν τη χρυσή τομή με το ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, στον οποίο οφείλονται 14.000 ευρώ και αν δε βρεθεί λύση μέχρι την Παρασκευή (10/3) τότε αυτόματα θα ανακοινωθεί και η αφαίρεση τριών βαθμών.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η περίπτωση του Άγγελου Χαντί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ξεκίνησε τις διαδικασίες κατάπτωσης της εγγυητικής για το ποσό των 35.000 ευρώ, κάτι που αναμένεται να κάνει και ο πρώην τεχνικός των «κυανόλευκων», Νίκος Παπαδόπουλος, για το ποσό των 21.000 ευρώ.

Όμως η όλη -τραγική- κατάσταση έχει και συνέχεια, καθώς σε προχωρήμενο στάδιο είναι και οι περιπτώσεις του Παύλου Κυριακίδη αλλά και του ατζέντη Ζήνωνος.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags