Facebook Pixel Τεράστιος μάγκας ο Καμπιάσο! Αξίζει να διαβάσεις τις δηλώσεις του!
Ποδόσφαιρο
| 2017-03-10 01:39:00

Τεράστιος μάγκας ο Καμπιάσο! Αξίζει να διαβάσεις τις δηλώσεις του!

Τεράστιος μάγκας ο Καμπιάσο! Αξίζει να διαβάσεις τις δηλώσεις του!

Ο Αργεντινός παρέδωσε μαθήματα ήθους και ταπεινότητας αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά το πόσο μεγάλη προσωπικότητα διαθέτει!

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ήταν το πρόσωπο του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπεσίκτας αφού έπαιξε βασικός μετά από πολύ καιρό και σκόραρε το γκολ των Ερυθρολεύκων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αργεντινός όχι μόνο δεν έβγαλε κακία ή εγωισμό στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αλλά παρέδωσε μαθήματα ήθους, επαγγελματισμού και ταπεινότητας!

Ο Καμπιάσο τόνισε πως δεν έδωσε καμια απάντηση μετά την παραγκωνισμό του από τον Πάουλο, ενώ παραδέχθηκε πως η Μπεσίκτας έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό.

Πάντως, η στιγμή που απέδειξε πόσο τεράστια προσωπικότητα είναι ο Αργεντινός ήταν όταν ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να ζητήσει αλλαγή νωρίς λόγω κόπωσης!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Μπεσίκτας και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που μας έδωσε το πλεονέκτημα. Στη συνέχεια όμως υπήρξε μεγάλη πτώση για την ομάδα μας, τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε ψυχολογική μετά την ισοφάριση. Το πιο σημαντικό πράγμα όμως ήταν η κούραση, η οποία επέτρεψε στους αντιπάλους να παίξουν καλύτερα από εμάς. Ήρθε τελικά αυτό το αποτέλεσμα και τώρα στον επαναληπτικό πρέπει να μιλήσει η καρδιάς της ομάδας μας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, στεναχωρήθηκα που έμεινα εκτός αγώνων για ενάμιση μήνα και έπρεπε να περιμένω αρκετό διάστημα μέχρι να παίξω ξανά. Δεν θεωρώ ότι έδωσα κάποια απάντηση, γιατί πάντα μπαίνω με σκοπό να τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Λυπάμαι πολύ και ζητάω συγγνώμη που αναγκάστηκα να βγω στο 60', αυτό είναι συνέπεια της κούρασης επειδή έμεινα για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός.

Η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη, όμως ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις μετά από μια μεγάλη αλλαγή, με σωστή συμπεριφορά και καλή απόδοση. Ο κόσμος το αναγνώρισε και μας χειροκρότησε στο τέλος, σε αυτό το επίπεδο τα παιχνίδια είναι δύσκολα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσπάθεια, πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά προέχει η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags