Facebook Pixel Τι έλειψε στον Κάτσε από τον ΠΑΟΚ;
| 2017-03-11 13:32:00

Τι έλειψε στον Κάτσε από τον ΠΑΟΚ;

Τι έλειψε στον Κάτσε από τον ΠΑΟΚ;

Ο Εργκίς Κάτσε μίλησε στη NOVA για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά, ο Εργκούς Κάτσε μίλησε για:

-την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Μπορείς να μου πεις και ‘καλωσόρισες’, μπορεί και όχι γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ και είναι σαν να μην έλειψα μια μέρα. Έπαιξα και σε άλλα ματς, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μου έλειψε, γιατί δεν έχει καμία σχέση το εξωτερικό, ειδικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι τόσο ζεστός».

-το ρόλο του: «Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να παίξω. Προσπαθώ προπόνηση με προπόνηση και σε όσα ματς έχω παίξει να βρω τα πατήματά μου. Κάθε φορά από την πλευρά μου προσπαθώ να δίνω το 100%».

-τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Με τον Ολυμπιακό δεν είναι ποτέ ένας απλός αγώνας. Είναι σαν μάχη και προσπαθούμε κάθε φορά να κερδίζουμε. Είναι αλήθεια πως στα παιχνίδια που προηγήθηκαν δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά νικήσαμε τον Ολυμπιακό και η ψυχολογία είναι πολύ διαφορετική. Κρατάμε τη νίκη. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

-το τι διαφορετικό έχει ο φετινός ΠΑΟΚ: «Παίζουμε πολύ διαφορετικά από τις άλλες ομάδες. Οι άλλες ομάδες αμύνονται περισσότερο, εμείς προσπαθούμε να παίζουμε πάντα το ποδόσφαιρό μας, έχουμε πετύχει πολλά γκολ και προσπαθούμε να προσφέρουμε θέαμα. Γι’ αυτό παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο από τις άλλες ομάδες. Το ταβάνι δεν ξέρουμε πού μπορεί να είναι. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη. Υπάρχουν πολλοί παίκτες σε πολλές θέσεις κι αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός».

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι διαφορετικό ματς από ό,τι με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Πιστεύω πως αν παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό, είμαστε συγκεντρωμένοι κι έχουμε καλή ψυχολογία θα πάρουμε τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα, θα έχει τον κόσμο δίπλα της, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε αν είμαστε αυτοί που πρέπει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags