Facebook Pixel Αυτό ήταν το κίνητρο του "Τσόρι"!
| 2017-03-12 22:57:00

Αυτό ήταν το κίνητρο του "Τσόρι"!

Αυτό ήταν το κίνητρο του "Τσόρι"!

Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ατρόμητου στάθηκε σε αυτό που τον... κράτησε όλο αυτόν τον καιρό που δεν έπαιζε

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή των "ερυθρολεύκων" στις νίκες, ενώ υποστήριξε πώς αισθάνεται ευγνώμων σε όσους τον στήριξαν στο προηγούμενο δύσκολο διάστημα.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος, γεμάτος συναισθήματα. Περίμενα καιρό αυτή τη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες ήττες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να επιστρέψουμε στις νίκες και συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους.

Είμαι ευγνώμων για όλους αυτούς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πάντα μου δείχνουν την αγάπη τους και ήταν κοντά μου όσο καιρό έλειπα και δεν συμμετείχα στα παιχνίδια της ομάδας. Κι αυτό ήταν το κίνητρο που μου έδινε δύναμη κάθε μέρα να προπονούμαι, να δουλεύω σκληρά, γιατί πίστευα πως κάποια μέρα θα ξαναπαίξω".

Ο Ντομίνγκες ρωτήθηκε και για τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας την Πέμπτη (16/3) στην Τουρκία, για την φάση των 16 του Europa League:

"Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πίστη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι παρ' ότι με την Μπεσίκτας θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη διοργάνωση. Παρ’ όλα αυτά κι εμείς είμαστε μια πολύ σημαντική ομάδα και έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Τέλος, δεν θέλησε να επεκταθεί σχετικά με το ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (19/3), ξεκαθαρίζοντας ότι προέχει το ευρωπαϊκό ματς:

"Πρώτα είναι το παιχνίδι απέναντι στην Μπεσίκτας, οπότε θα πρέπει να τελειώσει αυτό την Πέμπτη, για να δούμε τι θα γίνει εκεί. Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags