Facebook Pixel Ποιον συμπαίκτη του αποθεώνει ο Τσίμιροτ;
| 2017-03-13 13:02:00

Ποιον συμπαίκτη του αποθεώνει ο Τσίμιροτ;

Ποιον συμπαίκτη του αποθεώνει ο Τσίμιροτ;

Ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στη σερβική εφημερίδα "Sportski Zurnal" με τα πλέον κολακευτικά λόγια για έναν... σεσημασμένο συμπαίκτη του

Ο Τσίμιροτ μίλησε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τόνισε ότι ο 26χρονος φορ κόλλησε γρήγορα στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας  τη βεβαιότητά του για την κλήση του Πρίγιοβιτς στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

«Σε σύντομο διάστημα ο Πρίγιοβιτς ταίριαξε στην ομάδα. Μπορώ να πω ότι πρώτα απ'ολα είναι εκπληκτικός άνθρωπος και φοβερός παίκτης. Οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες, καθώς σε δέκα ματς έχει σκοράρει επτά γκολ. Είμαι σίγουρος ότι θα φορέσει την φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Τα πάντα εξαρτώνται από τον προπονητή της Σερβίας, αλλά είμαι σίγουρος, ότι θα αποτελέσει μία εξαιρετική λύση στην επίθεση» δήλωσε για τον συμπαίκτη του ο Τσίμιροτ.

Επίσης ο 24χρονος μέσος στάθηκε και στη «γιουγκοσλαβική» παροικία στον Δικέφαλο τονίζοντας πως: «Το ότι είμαστε πολλοί που μιλάμε σέρβικα, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Είναι ο Ίβιτς, ο Πρίγιοβιτς, ο Λέοβατς αλλά και το τεχνικό τιμ, που έχουμε άμεση επικοινωνία, κάτι υπέροχο».

Σχετικά με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη δύσκολη συνέχεια, ο Τσίμιροτ ανέφερε:

«Οι οπαδοί μας δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα σε κάθε ματς. Όταν η Τούμπα είναι γεμάτη μας δίνει μία δόση αδρεναλίνης και δίνουμε το 100% για τη νίκη. Τώρα έχουμε το ματς με τον Πανιώνιο και θέλουμε τη νίκη γιατί στόχος μας είναι τα playoffs, μέσω των οποίων θα βγούμε στο Champions League. Επίσης, στόχος μας είναι και το Kύπελλο, γιατί η ομάδα έχει πολλά χρόνια να πάρει τίτλο και φέτος είναι η ευκαιρία μας, για να το κατακτήσουμε...». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags