Facebook Pixel Νίκησε μετά από τρεις βδομάδες η Παναχαϊκή και «κοιτάζει» τα χρέη!
| 2017-03-13 15:57:00

Νίκησε μετά από τρεις βδομάδες η Παναχαϊκή και «κοιτάζει» τα χρέη!

Νίκησε μετά από τρεις βδομάδες η Παναχαϊκή και «κοιτάζει» τα χρέη!

Ο Απόστολος Αναστασόπουλος γράφει για την επιστροφή στις νίκες της Παναχαϊκής και ανοίγει την κουβέντα για τον νέο αθλητικό νόμο που έχει «κολλήσει». Σύντομα αποκαλύψεις μόνο στο Sportdog.gr που αφορούν όλες τις χρεωμένες ομάδες!

Λένε πως όταν έρθουν οι δύσκολες στιγμές σε μία ομάδα και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αρχίζουν να πλήττουν την ψυχολογία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος, επιβάλλεται να βρεθεί κάποιος και να ηγηθεί της ανάκαμψης. Αυτό συνέβη χτες το μεσημέρι στο γήπεδο της Παναχαϊκής, όπου μετά από αρκετές γκέλες επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον αρχηγό του Γιώργο Φωτάκη να παίρνει από το χέρι τους συμπαίκτες του και να τους οδηγεί στη νίκη με 3-0 κόντρα στους Μεσσήνιους. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και χθες η Παναχαϊκή ήταν μεν παραγωγική όσον αφορά τη δημιουργία τελικών προσπαθειών, όμως στο πρώτο μέρος δυσκολευόταν στο σκοράρισμα. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Γιώργος Φωτάκης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Μόλις ήρθε το πρώτο τέρμα, ήταν ολοφάνερο πως τα πόδια των πατρινών «λύθηκαν» και η αντίσταση των παικτών του Τσικλητήρα ήταν μάταιη και έτσι ήρθαν άλλα δύο τέρματα με σκόρερ τους Σιαλμά και Ελευθεριάδη στο 60ο και 74ο λεπτό αντίστοιχα.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Παναχαϊκής το κλίμα ήταν πανηγυρικό από περίπου 2.500 φίλους των κοκκινόμαυρων και οι επευφημίες διαδέχθηκαν τους ψιθύρους που είχαν αναπτυχθεί στις τάξεις των φιλάθλων μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Πλέον οι Αχαιοί κοιτούν το παιχνίδι απέναντι στο Λουτράκι όπου η νίκη θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην Football League.

Κάπως έτσι, οι διοικούντες της Παναχαϊκής θα μπορέσουν να εστιάσουν την προσοχή τους στο θέμα των χρεών αλλά και στις διαβουλεύσεις για το νέο αθλητικό νόμο όπου θα υπάρχει πρόβλεψη και για τα χρέη των αθλητικών σωματείων.

Σύντομα, θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ όπου θα παρουσιάζουμε μόνο στο Sportdog.gr τα μέχρι τώρα στοιχεία, αλλά και γιατί έχει «παγώσει» το νέο αθλητικό νομοσχέδιο! Ένα πολιτικό ζήτημα που αφορά αρκετά αθλητικά σωματεία και χιλιάδες φιλάθλους…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags