Facebook Pixel Την "έκαψε" ο Ερέρα, τη σκότωσε ο Καντέ - Απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ και πάει για νταμπλ η Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-14 00:37:00

Την "έκαψε" ο Ερέρα, τη σκότωσε ο Καντέ - Απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ και πάει για νταμπλ η Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την "έκαψε" ο Ερέρα, τη σκότωσε ο Καντέ - Απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ και πάει για νταμπλ η Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολύ ωραίο γκολ του Γάλλου οι Λονδρέζοι νίκησαν 1-0 τη Γιουνάιτεντ που έπαιζε με 10 λόγω αποβολής του Ερέρα από το πρώτο ημίχρονο και προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου Αγγλίας!

Η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε συνδυασμό με το μεγάλο προβάδισμα που έχει στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στοχεύει στο νταμπλ!

Το ματς "στράβωσε" για τη Γιουνάιτεντ στο 35' καθώς ο Άντερ Ερέρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αζάρ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Τσέλσι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κεφαλαιοποίησε την υπεροχή της στο 51' με ωραίο σουτ του Καντέ στη γωνία του Ντε Χέα. 

Στη συνέχεια. οι "μπλε" έχασαν ευκαιρίες με Γουίλιαν, Κόστα και Φάμπρεγας, αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμά. Η Γιουνάιτεντ είχε κι αυτή μια τεράστια ευκαιρία με τον Ράσφορντ, ενώ στο τέλος πίεσε ασφυκτικά παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, όμως δεν βρήκε την ισοφάριση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στα ημιτελικά η Τσέλσι θα βρει τις Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Άρσεναλ.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags