Facebook Pixel "Κατακεραύνωσε" τους επικριτές του ο Ρέμος για το... "μΠΑΟΚ"!
| 2017-03-15 18:27:00

"Κατακεραύνωσε" τους επικριτές του ο Ρέμος για το... "μΠΑΟΚ"!

"Κατακεραύνωσε" τους επικριτές του ο Ρέμος για το... "μΠΑΟΚ"!

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την ατάκα που πέταξε ο δημοφιλής τραγουδιστής για τον Δικέφαλο, μίλησε στην εφημερίδα "ArenaPress" με καυστικό τρόπο για όσους τον επέκριναν...

Αναλυτικά:

«Κάποια άρρωστα μυαλά ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι και το μόνο που κάνουν είναι να αναπαράγουν με κάκιστο τρόπο μια ατάκα, δημιούργησαν ένα θέμα που δημιουργήθηκε από μια δική μου ατάκα που λέγεται συνεχώς στη Θεσσαλονίκη. Όλοι την αναφέρουν με μορφή αστεϊσμού, αλλά όταν την είπε και ο Ρέμος, την πήραν και την έγραψαν σε διάφορες ιστοσελίδες για να κερδίσουν χτυπήματα.

Ξέρουν όλοι οι φίλοι μου και οι ΠΑΟΚτσήδες ότι δεν είχα και δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω τον ΠΑΟΚ και μάλιστα τώρα που δεν είμαι εν ενεργεία παράγοντας για να κερδίσω τη συμπάθεια των δικών μου φιλάθλων.

Άρα όλο το σκηνικό έγινε συντονισμένα, αλλά βρήκαν λάθος άνθρωπο, γιατί εγώ είμαι Σαλονικιός και ξέρω πολύ καλά όλους τους ιδιωματισμούς, τις ατάκες, αυτά που λέγονται στην πόλη και τι σημαίνει το καθένα από αυτά, ακόμη και πόσο άσχημο ή καλό είναι.

Θεωρώ λοιπόν πολύ άδικο αυτό που έγινε, για μια αθώα ατάκα που συζητιέται στην πόλη και δεν μπορεί να επηρεάσει την ιστορία ή τη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Αισθάνομαι πίκρα και θυμό για κάποιους δημοσιογραφίσκους, γιατί με τα όσα έγραψαν στα σάιτ, παρέσυραν και απλούς οπαδούς, όπλισαν το μυαλό τους με μίσος και τα χέρια ευέξαπτων νεαρών πάνω από το πληκτρολόγιο, χωρίς να σκεφτούν πόσο μεγάλη έκταση μπορεί να πάρει το θέμα ή ποια ζημιά μπορεί να κάνει.

Τους λυπάμαι αυτούς που συνεχίζουν να βιάζουν την ηθική του ποδοσφαίρου, που ζουν μέσα σε αυτό το βόθρο της ανωνυμίας που προσπαθεί να βγάλει επώνυμους, την ανικανότητά τους πίσω από την οποία κρύβονται και ταΐζουν τα μυαλά των παιδιών με ακαθαρσίες.

Τον ΠΑΟΚ τον σέβομαι όπως και όλες τις ομάδες και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είπα κάτι προσβλητικό για τον σύλλογο. Τους ηθικούς αυτουργούς που παρέσυραν τους πιτσιρικάδες σε πόλεμο λάσπης εναντίον μου, δεν τους συγχωρώ και σας λέω ότι θα έρθει η ώρα τους, γιατί πρέπει να ξέρουν πως όποιο θηρίο μεγαλώνεις, αυτό θα σε φάει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags