Facebook Pixel Όλα ...τούμπα: Γυρίζει "κομμένος" από τον Ίβιτς και... τρώει βασικό - Πήρε φωτιά το σενάριο για μεταγραφή
| 2017-03-15 21:15:00

Όλα ...τούμπα: Γυρίζει "κομμένος" από τον Ίβιτς και... τρώει βασικό - Πήρε φωτιά το σενάριο για μεταγραφή

Όλα ...τούμπα: Γυρίζει "κομμένος" από τον Ίβιτς και... τρώει βασικό - Πήρε φωτιά το σενάριο για μεταγραφή

Ποιος βασικός κι αναντικατάστατος θα μπει στο ψυγείο και τι του χρεώνει ο Σέρβος κόουτς; Τρέχουν οι εξελίξεις με πάγκο τώρα και …εξέδρα το καλοκαίρι! Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Έχουν συμπληρωθεί τρεις ολόκληροι μήνες από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας και διανύει τον …τέταρτο, αλλά φαίνεται πως πολύ σύντομα ο Ίβιτς θα τον εμπιστευτεί ξανά.

Ο λόγος για τον Ζέλικο Μπρκιτς, που το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε για να είναι το νούμερο 1 κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι τώρα έχει καθίσει κάτω από αυτά μόνο έξι φορές. Η τελευταία ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στις 26 Ιανουαρίου, ενώ για να βρει κάποιος την τελευταία του συμμετοχή στην Super League πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο στις 4 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η λάθος εκτίμησή του στο σουτ του Λουντ και η ήττα με 1-0, οδήγησε τον Ίβιτς να επαναφέρει στην εστία του Δικεφάλου του Βορρά τον Παναγιώτη Γλύκο, τον οποίο μάλιστα έχρισε και αρχηγό από το ξεκίνημα του 2017, όμως από το βράδυ της Κυριακής ο Σέρβος προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει ξανά την ευκαιρία στον συμπατριώτη του.

Αυτό οφείλεται στο ότι ο Γλύκος δεν εμπνέει σιγουριά στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας μεγάλη ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, κάνοντας κάνει λάθη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με μεγαλύτερο αυτό στο ξεκίνημα του αγώνα που λίγο έλειψε να "πληρώσει" τηχαλαρότητά του στην πάσα του που κόντραρε στον Φορτούνη, αλλά τελικά απόκρουσε το πλασέ του Ανσαριφάρντ και έχοντας ευθύνη για το τρίτο γκολ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Μαλεζάς, αφού πλάσαρε λανθασμένα στον
Βάργκας.

Την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην Τούμπα και στο μυαλό του Ίβιτς υπάρχει η σκέψη να εμπιστευτεί τον Μπρκιτς, που όλο αυτό το διάστημα έχει δεχθεί …αδιαμαρτύρητα το γεγονός ότι βρίσκεται στη "σκιά" του Γλύκου. Εξάλλου, ο προπονητής των ασπρόμαυρων γνωρίζει πως το κλίμα αυτές τις ημέρες δεν είναι και το… καλύτερο για τον Βολιώτη τερματοφύλακα.

Ακόμα και έτσι να γίνει όμως, στη Θεσσαλονίκη έχει "ανάψει" και πάλι η κουβέντα για το αν ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται το καλοκαίρι να αποκτήσει τερματοφύλακα, αφού τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ο Μπρκιτς στην Τούμπα από τον Ατρόμητο και το λάθος του στη Λεωφόρο έχουν κάνει …επιφυλακτικούς τους ΠΑΟΚτσήδες και για τις ικανότητες του Μπρκιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags