Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις: Γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή!
| 2017-03-16 04:17:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή!

Ραγδαίες εξελίξεις: Γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή!

Αυτή είναι η επιθυμία της Κυβέρνησης και την Πέμπτη κιόλας ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει μία καθοριστική συνάντηση. Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες και ποιο είναι το πλάνο!
 

Ρεπορτάζ… βόμβα δημοσιεύει η εφημερίδα «Goal», σύμφωνα με το οποίο την Πέμπτη θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη το απόγευμα από την οποία θα ανακοινωθεί η έναρξη του σχεδίου ολοκληρωμένης αστικής παρέμβασης, η οποία και θα περιλαμβάνει το γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στο Γουδή!

Φυσικά, το Γουδή δεν… πέφτει για πρώτη φορά στο τραπέζι όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν μία από τις προτεινόμενες λύσεις στο Τριφύλλι και το 2004!

Τότε, η σχετική πρόταση που είχε γίνει από τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, αφορούσε την κατασκευή γηπέδου 32.000 θέσεων σε δύο πιθανές περιοχές: Το πρώτο βρίσκεται από την πλευρά των στρατιωτικών νοσοκομείων και το δεύτερο ακριβώς απέναντι, δίπλα από το γήπεδο μπάντμιντον.

Σήμερα λοιπόν, η πρόταση της Κυβέρνησης, αφορά την κατασκευή γηπέδου στην έκταση πίσω από το νοσοκομείο της Αεροπορίας, ενώ στη Λεωφόρο θα γίνει χώρος πρασίνου, ενιαίος από τον Λυκαβηττό μέχρι τα Προσφυγικά, ώστε να «αναπνεύσει» το κέντρο της Αθήνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags