Facebook Pixel Κύριε Σκίμπε, ντροπή σας
| 2017-03-16 16:39:00

Κύριε Σκίμπε, ντροπή σας

Κύριε Σκίμπε, ντροπή σας

Η επιθυμία μου είναι να σας μιλήσω στην αργκό, αλλά δεν θα το κάνω. Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Γράφει ο Περικλής Στέλλας 

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο που διανύουμε τρεις είναι οι τερματοφύλακες που κάνουν από καλό (Καρνέζης) έως εξαιρετικό πρωτάθλημα (Κυριακίδης, Πασχαλάκης) και δεν είναι δική μου άποψη αυτό. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι. Μάλλον, όχι φαντάζομαι, αλλά είμαι σίγουρος.

Διότι μάτια έχετε και βλέπετε. Δεν έχετε τον Καρνέζη λόγω τραυματισμού και καλείτε τον Κυριακίδη, τον Καπίνο και τον Γλύκο. Ο Καπίνο έχει να παίξει πάνω από έναν μήνα, ενώ ο Γλύκος εδώ καιρό είναι περίπου τραγικός. Ντροπή σας, λέω εγώ. Δεν θα πείσετε κανέναν για το λογικό της επιλογής σας.

Ειδικά ο Πασχαλάκης είναι μακράν ο κορυφαίος σε απόδοση Ελληνας τερματοφύλακας και το δίδυμο της Εθνικής στο ματς με το Βέλγιο έπρεπε ασυζητητί να αποτελούν οι Κυριακίδης και Πασχαλάκης. Και είναι τόσο σκανδαλώδης η περίπτωση των τερματοφυλάκων, που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα. Ο Πασχαλάκης κάνει όργια και ο Καπίνο δεν έχει παίξει καθόλου. «Πώς γκένεν αυτό» που λέει και ο Ογκουνσότο;

Οι αστείες δικαιολογίες και οι ισχυρισμοί του στυλ: «Δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ματς να παίξει για πρώτη φορά ο άπειρος Πασχαλάκης ή ο άπειρος Κυριακίδης» είναι από αστείοι έως ύποπτοι. Απλά θα σας ενημερώσω, διότι μάλλον δεν θα το γνωρίζετε, πως λόγω τραυματισμού έπαιξε στην Κοπεγχάγη σε εκείνο το αλησμόνητο ματς με τη Δανία, που κερδίσαμε 1-0 με γκολ του Κούη,

ο Νίκος Σαργκάνης, από το πουθενά δηλαδή, έπιανε τα άπιαστα και από εκείνο το ματς του προσέδωσαν το προσωνύμιο «το Φάντομ». Και θα μπορούσα να σας αναφέρω χιλιάδες παραδείγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τα οποία φαντάζομαι τα γνωρίζετε και εσείς.

Εγώ δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σήμερα μέσα στην καρδιά της εθνικής ομάδας και φυσικά δεν θα ακολουθήσω κάποιους συναδέλφους μου που ισχυρίζονται πως είναι κλειστό κλαμπ η εθνική ομάδα. Και δεν θα το κάνω διότι δεν το γνωρίζω. Πάω όμως και παρακάτω, διότι οι αποφάσεις σας είναι σκανδαλώδεις.

Επιλέξατε τον Ανδρούτσο, ενώ έχετε ήδη τους Ταχτσίδη, Σάμαρη, Μανιάτη, Τζιόλη, Σιώπη και τελευταία τον Ζέκα. Επιλέξατε τον Μανθάτη. Ενα παιδί που έχει λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και όταν έπαιξε 90 ολόκληρα λεπτά σε ένα ματς (με την Μπεσίκτας), έπαθε κράμπες.

Πώς γίνεται δηλαδή να καλείς τον Μανθάτη και τον Ανδρούτσο και όχι τον Πασχαλάκη. Επειδή το παιδί παίζει στα Γιάννενα ή επειδή δεν έχει καλό μάνατζερ; Πολύ θα ήθελα να μας εξηγήσετε το σκεπτικό των επιλογών σας.

Επιλέξατε τον Μπακασέτα, ο οποίος δεν υπάρχει φέτος στην ΑΕΚ και δεν έχει αγωνιστεί περισσότερο απο 60-70 λεπτά σε τρία ή τέσσερα ματς. Επιλέξατε τον Διαμαντάκο, ο οποίος δεν υπάρχει, μια και στα 90 τελευταία ματς στη Β' κατηγορία Γερμανίας, όπου αγωνίζεται, σημείωσε ένα γκολ και αυτό με πέναλτι. Και δεν επιλέξατε ας πούμε τον Μυστακίδη, που το παιδί κάνει εξαιρετικά ματς με τον ΠΑΟΚ φέτος. Θα σας πω και πάλι μόνο δυο λέξεις: Ντροπή σας.

Πηγή: εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags