Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά από παλαίμαχο Παναθηναϊκό! "Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχε φύγει ο Βαρδινογιάννης"!
| 2017-03-16 16:59:00

Ατάκες-φωτιά από παλαίμαχο Παναθηναϊκό! "Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχε φύγει ο Βαρδινογιάννης"!

Ατάκες-φωτιά από παλαίμαχο Παναθηναϊκό! "Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχε φύγει ο Βαρδινογιάννης"!

"Άστραψε και βρόντηξε" η παλιά δόξα του Τριφυλλιού για τη διοικητική και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας! Τι είπε για τα λάθη που έγιναν στο μεταγραφικό κομμάτι, για… συμπαίκτες στο μετοχικό σχήμα και άλλα πολλά

Ο λόγος για τον Νίκο Καρούλια που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM:

-το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Είναι τα ματς που περιμένουμε όλο τον χρόνο όλοι. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι, οι δημοσιογράφοι, γενικότερα όλοι. Είναι ντέρμπι που δεν έχει την αίγλη άλλων εποχών και λόγω ποιότητας των ομάδων και από βαθμολογικής άποψης. Το θέλει και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει τη σταθερότητα που πρέπει για να διεκδικήσει για να πάει ψηλά στη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει πάθος για να πάρει το ματς. Λείπει κάτι, λείπει η Παναθηναϊκή ιδέα και το βλέπεις ακόμη και στους πανηγυρισμούς, αλλά ακόμη και στο ημίχρονο. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις ομάδα με τόσες πολλές μεταγραφές που έκανε τα τελευταία χρόνια. Πρέπει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός να στηριχθεί στο να κρατήσει το μηδέν πίσω και μπροστά θα βγάλει φάσεις. Πρέπει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, το οφείλει στους οπαδούς του επειδή δεν τον δικαίωσε με την πορεία του στη σεζόν».

-την πορεία του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό: «Έχει βάλει τα πράγματα σε τάξη ο Μαρίνος (σ.σ. Ουζουνίδης), κάνει λογικές επιλογές. Ο Κλωναρίδης που επέστρεψε τον Ιανουάριο έχει βοηθήσει αρκετά και επιθετικά, αλλά και στην πίεση στους αντιπάλους για να κλέψει την μπάλα η ομάδα του. Είναι γρήγορος και πιστεύω ότι θα βοηθήσει και επιθετικά».

-τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και τα λάθη που έχουν γίνει: «Έγιναν πολλά λάθη και από τη διοίκηση και από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ίσως να μην τον άκουγαν τόσο. Δεν ξέρω γιατί εμπιστεύτηκαν τόσο τον Στραματσόνι. Οι περισσότερες μεταγραφές ήταν μέτριες και παράλληλα η ομάδα δεν έχει συνοχή και δεν είναι μια γροθιά. Από τη μια έβαζε πέντε γκολ η ομάδα και στο επόμενο ματς δεν ήταν καλός. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βγει δεύτερος και να. Είναι δύσκολα τα πράγματα από οικονομικής άποψης. Εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Αλαφούζο που βοήθησε την ομάδα και δεν έπεσε στην τρίτη κατηγορία όπως η ΑΕΚ. Έβαλε σε μια σειρά τον σύλλογο. Κάποια στιγμή τα χρήματα τελειώνουν όμως. Πρέπει ο Παναθηναϊκός ό,τι κάνει να το κάνει επιτυχημένα. Έχει ελάχιστα περιθώρια για λάθος. Οι επιλογές πρέπει να είναι σίγουρες επειδή δεν υπάρχουν πολλά χρήματα. Βλέπουμε και τις επιλογές του Πανιωνίου, όπως του Ανσαριφάρντ και του Μασούντ. Δεν γίνει να κάνεις λάθη πλέον ο Παναθηναϊκός».

-τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο οικονομικό κομμάτι και οι οποίες τον κρατούν πίσω: «Υπάρχει ανάγκη για… συμπαίκτες στον σύλλογο. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν άτομα από πίσω που να μην δίνουν λεφτά. Δεν γίνεται να έχεις διώξει τον Βαρδινογιάννη. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχε φύγει ο Βαρδινογιάννης. Τον έδιωξαν επειδή δεν έγινε σαν τους άλλους, για να μην πω ονόματα. Επειδή δεν ασχολήθηκε με το παραποδόσφαιρο. Πολλά πρωταθλήματα που κρίθηκαν στους επτά με οκτώ πόντους, τα έκρινε η διαιτησία, αλλά γιατί να ασχοληθεί με τη διαιτησία ο Βαρδινογιάννης; Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή. Πήγαν κάποια στιγμή ο Πέτρος Κόκκαλης και Γιάννης Βαρδινογιάννης να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, αλλά χάθηκε τότε και η τελευταία ευκαιρία να φτιάξει το ποδόσφαιρό μας».

-τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Ήταν ένα είδος μόνος του ο Καπετάνιος. Αν ήθελε ο Βαρδινογιάννης μπορούσε να πάρει όλες τις ομάδες. Αν ήθελε έπαιρνε όλα τα πρωταθλήματα, αλλά δεν είχε αυτήν την αντίληψη. Μας λέει μια φορά για ένα ματς με τον ΟΦΗ, τι θέλετε να καθίσει η ομάδα της πατρίδας μου και να χάσει; Και πήγαμε και χάσαμε στην Κρήτη και χάσαμε το πρωτάθλημα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags