Facebook Pixel "Τρελό" πέσιμο γυναίκας βουλευτή στον Κόλκα - Χαμός στα social
| 2017-03-17 11:55:00

"Τρελό" πέσιμο γυναίκας βουλευτή στον Κόλκα - Χαμός στα social

"Τρελό" πέσιμο γυναίκας βουλευτή στον Κόλκα - Χαμός στα social

Γυναίκα Βουλευτής του Πειραιά είναι ΕΞΑΛΛΗ με τον γνωστό ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ! Τι συνέβη και την εξόργισε;

Ο λόγος για τη βουλευτή του "Ποταμιού" και πρώην διεθνή πολίστρια, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία με κείμενο της στη σελίδα της στο Facebook κατακεραύνωσε τον Σταύρο Κόλκα, ο οποίος είχε ποστάρει φωτογραφία του με φανέλα Μπεσίκτας μπροστά από μια τηλεόραση που έδειχνε το 4-1 με τον Ολυμπιακό κι έκανε οτι... έκλαιγε!

"Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Ο ΠΑΟΚ έχει ως χρώματα το μαύρο, ένδειξη πένθους για την πτώση του Ελληνισμού της Ανατολής, και το λευκό, σύμβολο της ελπίδας για αναγέννηση. Ύστερα από τη συγχώνευση με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε ως έμβλημα ο δικέφαλος αετός, με φτερά πένθιμα κλειστά, και δύο κεφάλια να ατενίζουν την Ανατολή και τη Δύση, που παραπέμπει στη Βυζαντινή αυτοκρατορία.

Στη φώτο βλέπετε τον ''δημοσιογράφο'' που τον εκπροσωπεί, με φανέλα τούρκικης ομάδας,αντιπάλου ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση...
Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα των δημοσιογράφων να δείξουν τις προθέσεις τους σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες,ανθρώπων που καταγράφουν-προάγουν-προβάλλουν αλλά και επηρεάζουν το φίλαθλο κοινό."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags