Facebook Pixel Δήλωση που καθηλώνει: "Κατέρρευσε ο Λεάλι"!
| 2017-03-17 19:47:00

Δήλωση που καθηλώνει: "Κατέρρευσε ο Λεάλι"!

Δήλωση που καθηλώνει: "Κατέρρευσε ο Λεάλι"!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού;

Ο Νικόλα Λεάλι υπέπεσε σε σοβαρά λάθη στον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας στην Τουρκία και φυσικά τα... άκουσε για τα καλά από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Για την εμφάνιση του Ιταλού κίπερ μίλησε στο gazzetta.gr μια ιστορική μορφή των Ερυθρόλευκων, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Η εικόνα του Λεάλι δεν ήταν καθόλου καλή χθες αλλά δεν ήταν και στον προηγούμενο αγώνα με την Μπεσίκτας. Μετά το πρώτο γκολ στη ρεβάνς κατέρρευσε. Ήταν σαν μην βρισκόταν μέσα στο γήπεδο. Φαινόταν πως είχε μεγάλο τρακ, μεγάλος άγχος και ότι δεν μπορούσε.

Έχει κάνει όντως μεγάλα λάθη και υπάρχει μεγάλη ευθύνη από μέρους του. Όμως για μένα έπρεπε να γίνει αλλαγή. Θα μπορούσε και να είχε προστατευθεί διαφορετικά και να είχε γίνει άλλου τύπου διαχείριση. Έδειχνε πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου».

Ερωτηθείς για το εάν μπορεί ένας κίπερ να επανέλθει πλήρως μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αυτά τα λάθη διευκρίνισε: «Κάθε τερματοφύλακας μπορεί να φάει τέτοια γκολ για μένα όσο καλός και εάν ναι. Ναι φυσικά μπορείς να επανέλθεις, αρκείς να έχεις δυνατό χαρακτήρα. Ο Λεάλι δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία. Να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει σωστά πάνω στις αδυναμίες του και να επιδιώξει να επανέλθει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags